FAİZSİZ VE 3 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Bankalar, 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası, deprem bölgeleri başta olmak üzere herkes için düşük faizli 3 ay ertelemeli kredi başvurusu başlattıklarını duyurdu.

FAİZSİZ VE 3 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İhtiyaç kredisinde başvurular ise başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar, kredi faizlerinin ne olduğunu, kredilerin ödemelerinin ne kadar olduğunu araştırmaya başlamışken bu yazımızda konuyla ilgili detayları sizler için derledik.

Bankalardan 10 bin lira faizsiz nakit avans başvuruları başladı

Başvurulara bakıldığında, aşağıdaki bankalarda hesabı olmayan ve yeni hesap açan vatandaşlara 10 bin lira faizsiz nakit avans verilecek. Nakit avanstan faydalanmak isteyen vatandaşların söz konusu bankalara müracaat ederek hesap açtırması gerekiyor.

Akbank 10 Bin TL,

Denizbank faizsiz 10 Bin TL,

Yapı Kredi Bankası 10 Bin TL veriyor.

Bunların yanı sıra kamu bankaları tarafından yapılan açıklamada deprem bölgesindeki vatandaşlara faizsiz 5 bin liralık nakit avans verileceği, bunun hesaplara tanımlandığı ifade edildi.

Diğer Seçenek 3 Ay Ertelemeli Krediler

Merkez Bankası'nın faizleri 50 baz puan daha düşürmesi sonrası ihtiyaç kredisinde faiz oranlarının düşürüldüğüne yer verilirken, bankalar, vatandaşlara 3 ay erteleme seçeneğini de sunuyor.

ING Bank'tan çekilecek 10 bin lira kredi için 1.29 faiz oranı bulunurken 12 ay vade için her ay 932 lira ödeme yapılacak ve toplam ödeme 11 bin 128 lira olacak.

TEB tarafından verilen 3 ay ertelemeli kredide faiz oranı 1.64 olarak açıklandı. 12 ay vadede 10 bin lira çekildiği takdirde ayda 948 lira taksitle 11 bin 432 lira ödeme yapılacak.