Faizsiz kredi arayanlara 15.000 TL'lik nakit avantajı! 1 gün sonra hesapta

Müjdeli haber duyuruldu! 15 bin lira faizsiz kredi verilecek! Detaylar haberimizde.

Faizsiz kredi arayanlara 15.000 TL'lik nakit avantajı! 1 gün sonra hesapta

Albaraka faizsiz 15 bin lira faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Bu kredi nasıl alınır? Başvuru detayları neler? Detaylar haberimizde.

ALBARAKA'DAN FAİZSİZ KREDİ İMKÂNI

Faizlerin yükseldiği bir dönemde Albaraka'dan faizsiz kredi müjdesi can simidi oldu. Banka, müşterilerine 15. bin liraya kadar faizsiz kredi imkânı sunuyor. Özellikle faiz oranları endişesi nedeniyle kredi çekmekten çekinen kişiler için bu kampanya harika bir fırsat. Albaraka'nın sunduğu bu finansman paketi pratikliği ve erişilebilirliğiyle öne çıkıyor. "Müşteri olmak istiyorum" butonu ile başlayan basit bir başvuru sürecidir. Ayrıca Albaraka mobil uygulamasındaki uygulamalar için de geçerli olan bu kampanya, kullanıcılara son derece kolaylık sağlamakta. Promosyondan faydalanmak istiyorsanız 1 Ocak - 31 Aralık tarihleri ​​arasında Albaraka Mobil'i indirip ilk müşteri olmanız gerekmektedir. 

Albaraka'dan Faizsiz Kredi İmkânı

Dijital müşterilere yönelik bu özel finansman desteği, banka şubesine gitmeden tamamen dijital ortamda müşterilere sunulmakta. Henüz Albaraka müşterisi olmayanlar ya da müşterisi olup ilk kez şifre belirleyenler bu seçenekten yararlanabilirler. Ancak şubede müşteri kazanım sürecini tamamlayanlar bu promosyondan yararlanamayacaktır. Pratik Finansman Kart, faizsiz finansmanın yanı sıra 3 ay ödeme erteleme seçeneği ve 0-24 ay vade gibi pek çok avantaj da sunuyor.