Fahrettin Yokuş'tan 'KHK Mağdurları' Çıkışı : Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, bugün TBMM İnsan Hakları Komisyonu Toplantısında, KHK'lar yüzünden mağdur olduğu belirtilen vatandaşların sorunlarıyla ilgili çalışma komisyonu kurulmasının talep edildiğini, ilgili çalışma komisyonunun kurulumuna ilişkin AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin red oyu kullandıklarını açıkladı.

Fahrettin Yokuş'tan 'KHK Mağdurları' Çıkışı : Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Komisyonun kurulabilmesi halinde, Ohal Komisyonlarınca aklandıkları halde, hakkı işade edilmeyen, ya da hakkında hiç bir işlem yapılmadığı halde işsiz kalan vatandaşların sorunlarının çözülebileceğini belirten İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş, "İşi ve aşı elinden alınan , çalışması engellenen binlerce insanımızın vebali bu iktidarın üstündedir.Biz mağdurlarımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz.Milletin evlatlarının çiğnenen haklarını ve onurlarını iade etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi. 

KHK Mağdurları Sosyal Medyadan Kampanyalar Düzenliyor

Haklarında daha önce FETÖ soruşturmaları kapsamında görevden alma ve uzaklaştırma verilen çok sayıda kamu personeli OHAL komisyonları tarafından ve mahkemeler tarafından aklandıkları halde görevlerine iade edilmediklerini, bu konuda çözüm beklediklerini belirtiyor. Fetullahçı Terör Örgütünün Mor Beyin gibi uygulamalarla mağdur ettiği binlerce kamu personeli ve vatandaş olduğu biliniyor. Terör örgütünün Mor Beyin kumpasının ortaya çıkarılmasına rağmen ilgili uygulama yüzünden açığa alınan ya da işinden olan vatandaşlar çözüm bekliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA