EYT’liler Bayram İkramiyesi Alacak Mı?

EYT’nin Meclis’e sunulmasıyla beraber EYT’de ayrıntılarda netleşti. Şartları sağlayanların yaşı beklemeden emekli olabileceği kanun teklifi sonrası şimdi de gözler bayram ikramiyelerine çevrildi. Peki EYT’liler bayram ikramiyesi alabilecek mi?

EYT’liler Bayram İkramiyesi Alacak Mı?

Milyonların merakla beklediği EYT nihayet Meclis’e sunuldu. Detayların netleştiği EYT’de gözler şimdi bayram ikramiyelerine çevrildi. Düzenlemenin hızlı bir şekilde komisyondan geçerek Meclis Genel Kuruluna gelmesi planlanıyor.

Resmi Gazete’de Yayımlanacak

EYT yasalaştıktan sonra Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girecek. EYT’nin Şubat ayı içerisinde yasalaşması bekleniyor. Şubat ayında yasalaştığı gibi başvuru yapanlar Mart ayında ilk maaşlarını alacak.

Ramazan Bayramında İkramiye Verilecek Mi?

EYT’nin Meclis’e gelmesi sonrası milyonların merak ettiği soruların başında Bayram ikramiyesi geliyor. Ramazan Bayramı bu yıl 21 Nisan Cuma günü başlıyor. Emekli ikramiyelerinin de 20 Nisana kadar hesaplara yatırılması bekleniyor.

Kanunun Şubat ayında yürürlüğe girmesi durumunda hemen başvuru yapan EYT’lilerin Ramazan ayında ikramiye alması bekleniyor. İkramiye rakamlarında değişiklik olmazsa emekliler bayramda 1.100 lira ikramiye alacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /