Evlenme ve Düğün Masrafı En Az 250.000 TL: Birbirinden Orijinal Cevaplar!

Düğün masrafı gündemdeki yerini koruyor. Sosyal Medyada vatandaşlar "düğün masrafı en az 250 bin lira" açıklamasını yorumladı.

Evlenme ve Düğün Masrafı En Az 250.000 TL: Birbirinden Orijinal Cevaplar!

İşte güncel düğün masraflarıyla ilgili birbirinden orijinal ve trajikomik o yorumlar:

Bence nakit 2 milyon yoksa evlenmesinler, krediyle evlenen 2 seneye boşanıyor, beyler bunun bir de nafakası var :)

250 bin çok iyimser bir rakam bir yatak odası 40 bin.

adsiz-013.png

Arkadaş depremden kurtardığı eşyalarını koymak için meyve bahçesine profil ve tenekeden bir baraka kurdu, işçilik masrafı yok kendisi kurdu 55 bin lira malzemeye gitmiş. 250 bine ev kurmak çok iyiymiş.

Gerekirse evlenmesinler. Nikah yapsınlar. Gelinlik, damatlık ekstra lüks, giymesinler. Ev tutmasınlar ya da almasınlar 5-6 yıl ailelerinin yanında kalsınlar. Avrupa'da böyle. Kimsenin evi, arabası yok. Çocukları yok. Ev alacak güçleri yok. Ekmek alacak paraları yok, biz iyiyiz!

Mümkün değil sadece altınlar hem de çok az olarak 6 bilezik ve takı seti 200-250 bin arası tutuyor. 300 binde diğer masraflar toplam 500-600 bin arası bütçe olmadan düğün yapmak imkansız. Belki yapılır ama tamamen borçla yapılan düğünden hayır gelmez.Düğünden sonra sıkıntı başlar.

Beyaz eşyalar 100 bin salon takımı vs her şey için de 100 bin de öyle de bi hasır takımı olmuş 80 bin Beşi birlik 50 bin bilezik desen toplam 100 bin bunun gelinliğiydi eviydi düğünüydü balayıydı falan filan ben iptal.