Evine elektrik, su, doğalgaz faturası gelenler dikkat! Bunu yapanlara 750 TL fatura desteği verilecek

QNB Finans Bankası en fazla müşteri portföyüne sahip bankaların başında geliyor. QNB Finans Bankası müşteri iseniz bu haber size bakmadan geçmeyin. İşte detaylar…

Evine elektrik, su, doğalgaz faturası gelenler dikkat! Bunu yapanlara 750 TL fatura desteği verilecek

QNB Finans Bankası resmi internet sayfasından müşterilerine önemli bir duyuruda bulundu. QNB Finans Bankasında hesabınız var ise bu kampanyayı kaçırmayın. Detaylar haberimizde…

kar

FATURALARINIZI ÖDEYİN, 750 TL KAZANIN: QNB FİNANSBANK'TAN DEV KAMPANYA!

QNB Finansbank, faturalarınızı daha kolay ödeyebilmeniz ve cebinizi hafifletebilmeniz için büyük bir kampanya başlattı! 31 Mart'a kadar her yeni otomatik fatura ödeme talimatınızda 250 TL veya toplamda 750 TL ParaPuan kazanma şansını kaçırmayın.

Fatura ödemek birçok insan için ayın en stresli zamanlarından biridir. Ancak QNB Finansbank'ın yakın zamanda duyurduğu kampanya sayesinde bu an artık karlı bir fırsata dönüşebilir. Banka, müşterilerine özel düzenlediği kampanyayla fatura ödemeyi avantaja dönüştürüyor. Faturalarınızı daha kolay ödeme ve her faturada tasarruf etme imkânı sunan bu kampanya 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, 1- 31 Mart 2024 tarihleri arasında QNB Mobil üzerinden müşteri olmanız ve hesap bankası üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla yapacağınız her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL ParaPuan kazanmanız durumunda. Bu kampanya ile müşteriler toplam 750 TL değerinde ParaPuan kazanma şansına sahip olacak.

Kampanyadan yararlanmak için 1-31 Mart tarihleri arasında QNB Mobile uzak müşterisi olmak için kayıt olmanız ve bu dönemde görüntülü görüşme bankacılığı müşterisi olmanız gerekmektedir. Bu kampanya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank cari hesapları üzerinden yapılan her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Önemli bir nokta ise kampanya süresi içerisinde iptal edilen ve yeniden teslim edilen siparişler bonus kazancına sayılmayacaktır.

Bu kampanya ile her yeni otomatik fatura ödeme talimatınızda maksimum 750 TL olmak üzere 250 TL ParaPuan kazanabilirsiniz. Kredi kartı ödülü kazanabilmek için söz konusu faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca verilen talimatların 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir. Bu tarihten önce siparişin iptal edilmesi durumunda kazanılan ParaPuan Ödülleri kullanılacaktır.

Kredi kartı talimatına göre kazanılan 100 TL ParaPuan ödülleri, faturanın ödendiği ayın son iş gününde kredi kartınızdan, 1-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ise 150 TL kredi kartınızdan tahsil edilecektir. Hesaptan verilecek talimat için ilgili faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir ve kazanılan ParaPuan'lar 1-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecektir.

Kampanya yalnızca belirli QNB Finansbank kredi kartları ve cari hesaplar üzerinden verilen siparişlerde geçerli olup, kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün ile sınırlıdır. Bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuanlarınız geri alınacaktır. Kazanılan ParaPuan'lar QNB Finansbank üyelerinin iş yeri işlem noktalarında kullanılabilir.

Fatura ödeme ve otomatik ödeme talimatı verme hakkında daha fazla bilgi almak için QNB Finansbank şubeleriyle iletişime geçebilir veya Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden işlem yapabilirsiniz. Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve toplamda maksimum 750 TL ParaPuan kazanabilir. Bu kampanya ile fatura ödemeleriniz artık gelir kaynağı haline geliyor. Fırsattan yararlanmak için acele edin!