Evden çıkmadan 12.000 TL emekliye ödeme! e-Devlet'ten tek tık yetiyor

Emeklilere tek başvuruya 12 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Evden çıkmadan 12.000 TL emekliye ödeme! e-Devlet'ten tek tık yetiyor

Tek başvuruyla 12 bin TL ödeme alabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİYE 12 BİN TL ÖDEME

Emekli vatandaşların ekonomik sıkıntıları günden güne artmaya devam ederken promosyon kampanyaları da yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan son açıklamalara göre kamu bankalarının asgari promosyon tutarları güncellendi ve 8 bin TL ile 12 bin TL aralığına yükseltildi. Emekli vatandaşların maaş promosyonları ile ilgili güncellemeler son hızıyla devam ederken bazı özel bankaların promosyon tutarları ise 12 bin TL'yi de geçmeye başladı. Emekli promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Maaş taşıma işlemleri e-Devlet sistemi üzerinden ya da bankaların dijital kanalları aracılığıyla kolaylıkla yapılabiliyor. 

emeklilere 12 bin tl ödeme

Bankaların promosyon tutarlarından güncellenmek için detaylı bilgileri talep ettiğini bankanın resmi internet sitesi üzerinden de edinebilirsiniz. Emekli müşteri potansiyelini artırmak isteyen bankalar promosyon tutarlarını güncellemeye devam ederken güncel tutarlar şu şekilde;

-Akbank emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerinden 10 bin TL altında maaş alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin TL ile 15 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL aralığında maaş alanlara 12 bin 500 TL, 20 bin TL ve üstü maaş alanlara 15 bin TL ödeme yapıyor. -Denizbank maaşını bankaya taşıyan müşterilerinden 10 bin TL altında maaş alanlara 5 bin TL, 10 bin TL ile 15 bin TL aralığında maaş alanlara 8 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 20 bin TL ve üstünde maaş alanlara 12 bin TL ödeme yapıyor.

-Fibabanka maaşını bankaya taşıyan müşterilerinden 10 bin TL altında maaş alanlara 5 bin TL, 10 bin TL ile 15 bin TL aralığında maaş alanlara 8 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 20 bin TL ve üstünde maaş alanlara 12 bin TL ödeme yapıyor.