Ev İhtiyaçları için Kredi Kampanyası Devam Ediyor İşte Şartlar

Kredi anlaşması bulunan firmalardan satın alınacak mobilya , elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı pencere sistemleri gibi ihtiyaçların karşılanması için Ziraat Bankası'nın kredi kampanyası devam ediyor.

Ev İhtiyaçları için Kredi Kampanyası Devam Ediyor İşte Şartlar

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı fatura kredi paketiyle ilgili Ziraat Bankası'nın resmi sayfasından yapılan açıklamada, sosyal hayatı destek katkı paylı fatura kredi paketi ve sosyal hayatı destek faturalı kredi paketlerine başvuruların alındığı kaydedilirken, ilgili duyuruda, "Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 36 ay vade ile kredilendirilebilecektir.Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 36 ay vade ile kredi kullanılabilecektir." denildi.

Kredilerde asgari limitin 3 bin azami limitin ise 30 bin lira olarak belirlendiğine yer verilen Ziraat Bankası açıklamasında ayrıca, "Asgari kredi limiti 3.000 TL, azami kredi limiti ise 30.000 TL'dir. Cep Telefonu, Bilgisayar ve Tablet alımları krediye konu edilemeyecektir. Satıcı firmanın Bankamız müşterisi olması esastır. Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz. Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar." denildi. Ziraat Bankası'nın kredi paketleriyle ilgili tüm gelişmeler https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kampanyalar/yeni-kredi-paketleri adresinden takip edilebilir. Başvuru koşulları ve diğer detaylara da yine aynı sayfadan göz atmak mümkün.