Ev hanımlarına tek seferlik 100.000 TL nakit destek! Genç, yaşlı herkes başvurabilecek

PTT, Aktif Bank ile ev hanımları için özel kredi kampanyasını başlattı. Bu kampanya çerçevesinde ev hanımları 100.000 TL'ye kadar kredi alma imkanına sahip oluyor. PTT'nin sağladığı bu destek ise, ev hanımlarının maddi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor.

Ev hanımlarına tek seferlik 100.000 TL nakit destek! Genç, yaşlı herkes başvurabilecek

PTT'nin Aktif Bank ortaklığıyla sunduğu kredi kampanyalarına katılım göstermek çok kolay. Yazılı veya web yoluyla başvuru yaparak hızlı sonuç alabilirsiniz. Bu kullanışlı uygulamalar özellikle zamanı az olan ev hanımlarına yönelik büyük faydalar sağlıyor.

 Ev hanımlarının finansal ihtiyaçlarının karşılanması için PTT ile Aktif Bank işbirliği yapıyor. Bu işbirliği sayesinde ev hanımları herhangi bir kefil veya koşul olmaksızın borçlanmayı tercih edebiliyor. Ayrıca çeşitli vade seçenekleriyle kolay likidite garanti altına alınmaktadır.

Bireysel kredi türleri ve faydaları

Ev hanımlarına tek seferlik 100.000 TL nakit destek

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla sağlanan kredi türleri arasında tüketici kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi yer alıyor. Bu krediler ev hanımlarının farklı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Ayrıca kredi notu düşük olan ev hanımları söz konusu kampanyadan faydalanabilmektedir.

Düşük faiz oranları

PTT'nin kullandırdığı kredilerin yıllık faiz oranı %6,89 olup vade süresi 12 ay olarak belirlenmiştir. Bu sayede ev hanımları uygun ödeme koşulları ile ihtiyaçlarına yönelik finansman alabiliyor.

Ev hanımlarına özel bu PTT kredi kampanyası ile maddi gücünü artırmak isteyen herkese büyük fırsatlar sunuluyor. Hemen üye olun ve ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayın..