Ev Hanımlarına, İşsizlere, Düşük Gelirliye 1000 TL Verilecek: Yeni Sonuçlar Açıklandı İşte Başvuru ve Sonuç Linki

1000 TL korona nakdi yardımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk, ferrarisi olan , mercedesi olan, 100 büyükbaş hayvanı olanların da nakdi yardıma başvuru yaptığını söyledi. Öte yandan yeni sonuçlar bugünden sonra açıklanmaya başladı.

Ev Hanımlarına, İşsizlere, Düşük Gelirliye 1000 TL Verilecek: Yeni Sonuçlar Açıklandı İşte Başvuru ve Sonuç Linki

1000 TL korona yardımı hakkında açıklama.

Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada 1000 TL korona nakdi yardımı konusuna değindi ve kimlere 1000 TL ödemenin yapıldığını , kimlere yapılmadığı konusunda açıklamada bulundu. 

FERRARİ 'Sİ MERCEDES'İ OLANLAR VAR

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında, 1000 TL başvurusuna , üzerine kayıtlı mercedesi olan , ferrarisi olan, 100 büyükbaş hayvanı olan kişilerin bile korona 1000 TL nakdi yardımına başvuru yaptığını söyledi. 

1000 TL VERİLMEYECEKLER

Bakan yaptığı açıklamada, işçilere, sigortalılara, memurlara, 1 ve 2. fazda 1000 TL alanlara, üzerine kayıtlı malvarlığı olanlara 1000 TL ödeme yapılmayacağını söyledi. 

İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESE VERİLECEK

Korona nedeniyle işini kaybedenlere , işsizlere , ihtiyaç sahiplerine, düşük gelirlilere 1000 TL ödeme yapılacak.

İKAMET DETAYI

1000 TL korona nakdi yardımında ikamette oturanlara da bakıldığını söyleyen Bakan Selçuk, aynı ikamette çalışanların olması, aynı ikamette üzerine mal varlığı olanların bulunması durumunda 1000 TL 'nin ödenmeyeceğini söyledi. 

1000 TL VERİLMEYE BAŞLANDI

1000 TL korona başvurusu sırasında İBAN bilgilerini giren vatandaşların 1000 TL'si , hesaba gönderilecek. İBAN bilgisini girmeyenlere ise PTT aracılığıyla ödeme yapılacak.

SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

1000 TL başvurusu devam ediyor. İlk başvurularını yapanların sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Sonuçlar aşağıdaki linkten sorgulanacak:

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama

Yukarıdaki linkte tıklayın ve 1000 TL başvuru sonucunuzu sorgulayın.

Kadın erkek diğer vatandaşlar bu sayfada: TIKLA KATIL

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

1000 TL nakdi yardım başvurusu aşağıdaki linkten yapılıyor.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu