Ev Almak İsteyenlere İyi Haber ! Konut Kredisi Faiz İndirimi Geldi

Akbank,Konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Akbank'tan yapılan bilgilendirmede,konut kredisi faiz oranını kredi tutarında herhangi bir sınır uygulanmaksızın yüzde 1.35 'e düşürüdüğü belirtilirken, bilgilendirme metninde Akbank Parakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz'un açıklamaları da yer aldı.

Ev Almak İsteyenlere İyi Haber ! Konut Kredisi Faiz İndirimi Geldi

Ev Almak İsteyenlere İyi Haber ! İndirim Geldi

Akbank,Konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Akbank'tan yapılan bilgilendirmede,konut kredisi faiz oranını kredi tutarında herhangi bir sınır uygulanmaksızın yüzde 1.35 'e düşürüdüğü belirtilirken, bilgilendirme metninde Akbank Parakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz'un açıklamaları da yer aldı. Oğuz , konut kredisi faizleriyle ilgili,"Bunun yanı sıra, 5 ile 10 yıl vade aralığındaki konut kredisi faiz oranımızı yüzde 1,35'e çektik. Ekonomimizin canlanması ve istikrarlı bir büyüme düzeyine ulaşabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Akbank'ın müşterileri talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçeneklerinden defaydalnabiliyor. Kredi tutarında herhangi bir sınır olmamasının, yapılacak başvuru sayısının artmasına neden olacağı tahmin ediliyor.

Konut kredisi son dakika gelişmelerini, yeni haberleri, personel alımlarını ve daha fazlasını takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA