Ev Almak İsteyenler: Konut Kredisi Kampanyası Bugün Başladı-İşte Ziraat Kredi Miktarı

Konut kredisinde büyük kampanya bugün başladı. Ziraat Bankası, faiz oranını 1,28'e düşürdü ve kredileri bu seviyeden vermeye başladı. İşte konut kredisi kampanyası detayları ve kredi hesaplaması ile kredi başvurusu.

Ev Almak İsteyenler: Konut Kredisi Kampanyası Bugün Başladı-İşte Ziraat Kredi Miktarı

Ziraat Bankası 1,28 faiz oranından kredi vermeye başladı.

Ev almak isteyen vatandaşları sevindiren haber geçtiğimiz gün gelmişti. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada konut kredisinde faiz oranlarının 1,28 'e düşürüleceğine yer verildi. Açıklamada kredi başvurularının 4 Mart 2019 günü başlayacağına yer verildi.,

4 Mart gününün gelmesi ile birlikte konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar , konut kredisi hesaplamayı ve Ziraat Bankası kredi başvurusunu araştırmaya başladı.

ZİRAATTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Ziraat Bankası 'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ziraat Bankası ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyetin yanında olma anlayışının bir parçası olarak konut sektörüne uzun yıllardır öncü ve etkin finansal çözümler sunmaktadır. Her yıl pazar payını kesintisiz artıran Ziraat Bankası konut kredilerinde sektörün açık ara lider bankası konumuna ulaşmıştır.

Ziraat Bankası, müşterilerinin konut kredisi taleplerini; uygun faiz oranları, üstün hizmet kalitesi, hızlı ve kolay değerlendirme süreçleri, her kesime uygun koşullarda sunulan geniş ürün yelpazesi ve gelire uygun özel ödeme planı seçenekleri ile karşılamayı sürdürmektedir.

Ziraat Bankası; bir yandan konut üreticisi firmalarımız ile bireyleri düşünen çözüm önerilerini sürekli geliştirmeye devam ederken, aynı zamanda vatandaşlarımızın mümkün olan en iyi maliyetle konut edinmelerini amaçlamaktadır. Bu çerçevede Ziraat Bankası; son dönemde ekonomide yaşanan olumlu gelişmeleri ve maliyetlerde görülen iyileşmeyi müşterilerine yansıtmak amacıyla konut kredisi faiz oranlarını 04 Mart 2019 tarihinden itibaren 120 aya kadar tüm vadelerde aylık %1,28’e indirmiştir. 

Diğer taraftan, ihtiyaç kredilerinde de 60 aya kadar vadelerde faiz oranını aylık %1,53’e indirmiştir. 

Her gelir grubunda yer alan müşterilerin kullanımına sunulan bu imkanlar ile gerek konut ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gerekse de konut üreticisi firmalara önemli bir destek sağlanmasının yanı sıra, ihtiyaç kredilerinde de müşterilere maliyet avantajı sağlanacaktır."

KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI

Ziraat Bankası, 1,28 faiz oranından krediyi bugün vermeye başladı. Çekilecek krediye göre geri ödeme miktarı şu şekilde;

100 BİN TL KREDİ

100 bin TL kredi çekecek vatandaş, 120 ay vadede her ay bankaya bin 635 TL ödeme yapacak. 120 ay boyunca yapılacak bu ödeme sonrası vatandaş bankaya 100 bin TL için toplamda 196 bin 256 TL ödeme yapacak.

150 BİN TL

150 bin TL kredinin geri ödemesi ise şu şekilde;

150 bin TL için ise vatandaş bankaya her ay 2 bin 453 TL geri ödeme yapacak ve toplamda 294 bin 360 TL ödeme yapmış olacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu yapmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz.

https://goo.gl/hEFFUV

Kredi hesaplama adresi yukarıdadır. Linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

Kamubulteni.com  | Ankara