Ev Alacaklar Dikkat: Beklenen Açıklama Geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Kurum açıklamasında konut kampanyasının detaylarını aktardı.

Ev Alacaklar Dikkat: Beklenen Açıklama Geldi

Konut kampanyasında detaylar belli oluyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla konut kampanyasının başladığını duyurdu. Kampanya dahilinde projelerin başlatıldığını söyleyen Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Bu bir fedakarlık kampanyası. Yüzde 25 stokla kampanya dahilinde projeler satılacak. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm illerde gerçekleşecek. Kampanyanın özü şu, projelerde yüzde 10 indirim yapılacak. Yüzde 10 minimum peşinat alınacak.

Altını ve döviz bugunkü kur neyse, süreç içerisinde döviz altın artarsa daire fiyatından bedel düşecek.

12. ve 24. aylarda yüzde 15'lik ara ödemeler söz konusu.

Sektörümüz daha önce olduğu gibi bugün de farklı bir kampanya ile bir fedakarlık örneği gösteriyor. Vatandaşların da gayrimenkulun gerçekten ülkemizde her zaman değerlendiğini ki bu fedakarlıkla kazanmama ihtimallerinin olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla artık hem ekonomiye bir değer anlamında hem sektöre hem de alıcıların kazanması anlamında çok önemli bir kampanya. Bu durum bazılarını rahatsız ediyor. Bizim Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 Aralık süreciyle devam eden şu anda da ekonomik kuşatmayla karşı karşıya kaldığımız ülkemizde, bu milli duruş bu milli birlik, milli seferberlik birilerini rahatsız ediyor. Rahatsız etmeye de devam edecek. Bizim bugün sektörümüzün kazanma günü değil bugün fedakarlık günü."

GÜNDEM HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara