Et Fiyatları İçin Yeni Karar Et ve Süt Kurumundan Fiyat Açıklaması

Et ve Süt Kurumu’ndan (ESK) et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi, “İhtiyaç olması durumunda üreticilerimizin üretim maliyetleri göz önünde bulundurularak piyasaya taze karkas et satışı yapılacaktır.”

Et Fiyatları İçin Yeni Karar Et ve Süt Kurumundan Fiyat Açıklaması

Ramazan ayı öncesi Et ve Süt fiyatlarını dengelemek ve düzenlemek adına Et ve Sür Kurumu’ndan açıklama geldi. İhtiyaç duyulması halinde piyasaya taze karkas et satışının yapılacağını duyuran kurum, kırmızı ette arz güvenliğinin sağlanması ve fiyat istikrarı konusunda gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklamada, “Et ve süt piyasalarını düzenleme ve dengeleme amacı ile Kurumumuz için gerekli olan yetki ve görevlendirmeler yapılmıştır. Üreticilerimizi ve tüketicilerimizi korumak amacı ile et piyasası düzenli olarak takip edilmektedir. Kırmızı ette arz güvenliğinin sağlanması ve fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirler alınmaktadır denildi.

Kurumun satış mağazalarında ve Tarım Kredi Birlik Marketlerinde uygun fiyatlarla yeterli düzeyde ürün arzı için gerekli tedarik süreçlerinin tamamlandığını belirten ESK, “Ayrıca, ihtiyaç olması durumunda üreticilerimizin üretim maliyetleri göz önünde bulundurularak piyasaya taze karkas et satışı yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /