"Esnafımız Ramazan Ayı için Hazır ve Umutlu"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala vatandaşların alışveriş listelerini hazırlamaya başladığını, koronavirüs salgınında kazancı azalan esnafın ramazan ayı için hazır ve umutlu olduğunu belirtti. 

"Esnafımız Ramazan Ayı için Hazır ve Umutlu"

TESK Genel Başkanı Palandöken, Ramazan öncesi yayımladığı yazılı açıklamada, koronavirüsle mücadelede askıya alınan bazı tedbirlerin Ramazan'da yeniden hayata geçirileceğini hatırlatarak, "Tüm iftarlarımızı evlerimizde açacağız. Dolayısıyla evde tüketim her zamankinden fazla olacak. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre yoğunluk veya hareketliliğin daha fazla olmasını bekliyoruz. Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala vatandaşlarımız alışveriş listelerini hazırlamaya başladı. Salgında kazancı düşen esnafımız ramazan ayı için hazır ve umutlu" ifadelerini kullandı. 

Vatandaşların merdiven altı diye tabir edilen ürünlerden uzak durması gerektiğine vurgu yapan Bendevi Palandöken, "Kaliteli ve lezzetli ürünler için esnafımız tercih edilmeli."