Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim ve KÇÖ Açıklaması (Kısa Çalışma Ödeneği Uzatıldı mı Ne Zaman Bitiyor?)

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında kısa çalışma ödeneğine ve yüz yüze eğitime değindi.

Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim ve KÇÖ Açıklaması (Kısa Çalışma Ödeneği Uzatıldı mı Ne Zaman Bitiyor?)

SON DAKİKA HABERİ: YÜZ YÜZE EĞİTİM VE KÇÖ AÇIKLAMASI GELDİ.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kısa Çalışma Ödeneği açıklaması geldi.

"İnşaası süren projeleri hızlandırdık. Çok kısa sürede İstanbul'un iki yakasına kazandırdığımız 1008'er yataklı acil durum hastanesi ile çığır açtık. Sadece salgın döneminde 16 bin 169 yataklı sağlık tesisinin inşaasını tamamladık. Dünyada aşı uygulamasını başlatan ilk ülkeler arasındayız. Aşı sayısı 11 milyon 500 bine ulaştı. Aşılama sıralamasında dünyada 5'inci durumdayız. erli aşımız hazır hale gelene kadar yurt dışındna aşı tedarikini sürdüreceğiz. " diyen Erdoğan, "İnsanların haftalar boyunca eve kapandığı dönemde eğitim öğretim için EBA ile uzaktan eğitime geçtik. İçerik üretiminde 12 bin 500 saat yayın yapıldı. .Yüz yüze eğitimi ise 15 Şubat'ta kademeli olarka yeniden başlattık. Yüz yüze eğitimin kapsamını epeyce genişlettik. " dedi.

Erdoğan açıklamasında, "Ülkemizdeki tüm cep telefonu abonelerine 8 GB'ye kadar ücretsiz erişim sağladık. " ifadelerini kullandı.

KÇÖ BU AY BİTİYOR

Sosyal koruma kalkanı programı ile vatandaşa doğprudan aktarılan kaynak 56 milyar lirayı aştı.KÇÖ kapsamını genişlettik. Şartlarını kolaylaştırdık. Bu dönemde 3.7 milyon çalışana 30 milyar liraya yakın kısa çalışma ödeneği ödedik. Bu uygulama Mart sonunda bitiyor."

Sizce Kısa Çalışma Ödeneği devam etmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.