Erdoğan Müjdeyi Verdi: Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar ve Ev Alacaklar Dikkat

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve faiz indirimi müjdesi verdi.

Erdoğan Müjdeyi Verdi: Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar ve Ev Alacaklar Dikkat

Erdoğan 'dan flaş faiz açıklaması.

Katıldığı bir programda konuşan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan , gündeme ilişkin konuları değerlendirdi ve faiz indirimi müjdesi verdi. 

2023 seçimleri ile ilgili konuşan Erdoğan, "Bir sonraki seçimde daha fazla çalışarak hedefimize ulaşacağız. Hemen bugünden bir sonraki seçim için çalışmalara başlamalıyız. Milletimizin bugüne kadar AK Parti'ye verdiği destek farklı oluşumuzdandır. Milletimize ne kadar hizmet ettiysek milletimiz de bize o kadar destek verdi." dedi.

Belediyelerde işçilerin işlerinden çıkarıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi bize düşen son zamanlarda önümüzde çıkarılan engelleri aşmak ve başarı çıtamızı yukarıya çekmektir. Bir süredir İstanbul başta olmak üzere işten çıkarılan işçilerin feryatlarını duyuyorum. Biz bu şekilde işten çıkartmalar yapsak gök kubbeyi üzerimize yıkmaya çalışacaklar şu anda sessiz. Biz hiç böyle bir şey yapttık mı?" dedi.

DİYARBAKIR 'DA HDP BİNASI ÖNÜNDEKİ AİLELER

Diyarbakır 'da HDP binası önünde aileler , PKK 'ya katılan çocuklarının geri dönmesi için eylem yapıyor. Erdoğan, "Diyarbakır'da ise analar destansı bir mücadele veriyor. İnsan hakları diye ortalığı ayağa kaldıranlar en ufak bir ses çıkarmıyorlar. Bir zamanlar Cumartesi Anneleri vardı. Oraya giden sanatçılardan şimdi en ufak bir ses çıkıyor mu? İşte bu ikiyüzlüler evlatları peşindeki anaları yalnız bırakıyor diye biz de geri duracak değiliz." dedi.

ŞOV YAPMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

Erdoğan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Şov yapmaktan başka bir işe yaramayan muhalefet belediyelerinin seçim sonuçlarını milletimize fatura etmesine izin vermeyiz. Bir yerde hizmet aksamışsa, hastalara destek verilmemişse, işçiler işten çıkarılmışsa onlara biz destek vereceğiz.

Türkiye'nin önünde güvenlikten ekonomiye acil mesafe alması gereken kritik konular var."

FAİZ İNDİRİMİ MÜJDESİ

Faiz indirimi müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan , "Perşembe günü faiz oraları düşecek, faiz oranları düşünce enflasyon da düşecek, bunu göreceksiniz"  dedi.

KONUT VE İHTİYAÇ KREDİSİNDE FAİZLER DAHA DA DÜŞECEK Mİ?

Bir faiz indirimi daha gelmesi durumunda konut , ihtiyaç ve taşıt kredisinde faiz oranlarının daha da düşmesi bekleniyor. 

FAİZ İNDİRİMİ MÜJDESİ GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN