Erdoğan ile Bahçeli Görüştü: Af-EYT-Taşeron ve Ek Gösterge Görüşüldü mü? Kritik Detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli 'nin ev sahipliğinde yapılan görüşmede af, EYT, taşeron ve ek gösterge konuları gündeme geldi mi? İşte detaylar.

Erdoğan ile Bahçeli Görüştü: Af-EYT-Taşeron ve Ek Gösterge Görüşüldü mü? Kritik Detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir görüşme yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin ev sahipliğinde yapılan görüşme, af bekleyen mahkumlar ile mahkum yakınlarını, taşeron işçileri, nafaka düzenlemesi bekleyenleri, ek gösterge bekleyenleri ve emeklilikte yaşa takılanları heyecanlandırdı. 

Kamubulteni.com 'a yoğun şekilde mesaj atan vatandaşlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın görüşmelerinde bu konuları görüşüp görüşmediğini sordu. Biz de kamubulteni.com olarak yoğun şekilde gelen mesajlara yanıt vermek için bu haberimizi kaleme aldık.

MHP 'NİN SEÇİM BEYANNAMESİNDE VARDI

Milliyetçi Hareket Partisi 'nin 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi seçim beyannamesinde mahkumlara af, ek gösterge, taşeron, emeklilikte yaşa takılar ve ek gösterge ile ilgili şu ifadelere yer verilmişti:

EÇİM BEYANNAMESİNDEKİ EYT MADDESİ

EÇİM BEYANNAMESİNDEKİ  TAŞERON MADDELERİ

EÇİM BEYANNAMESİNDEKİ  3600 EK GÖSTERGE MADDELERİ

SEÇİM BEYANNAMESİNDEKİ MAHKUMLARA AF MADDESİ

GÖRÜŞMEDE BU KONULAR MI GÖRÜŞÜLDÜ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP liderinin yaptığı görüşmede bu konularla ilgili bir konuşmanın geçip geçmediği açıklanmadı. 

Af konusunun bu görüşmede gündeme geldiği  bildiriliyor. Ancak bu konuda hala bir açıklama gelmedi. 

Af-EYT-Ek gösterge bekleyenler TIKLA-KATIL

Söz konusu görüşmede İstanbul seçimlerinin konuşulduğu , seçimin sonucunun değerlendirildiği, af EYT, ek gösterge gibi konuların seçime etkilerinin değerlendirildiği belirtildi. 

YENİ GELİŞME YOK

Erdoğan ile Bahçeli 'nin yaptığı görüşmede bu konuların görüşüldüğü, Meclis açıldıktan sonra konuların sırayla Meclis Genel Kurulu 'na geleceği bildirildi. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN