Erdoğan, Döviz Kuru Ne Olacak? Sorusuna O Cevabı Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreninde döviz kurlarındaki yükselişe değindi.

Erdoğan, Döviz Kuru Ne Olacak? Sorusuna O Cevabı Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan son dakika döviz kuru açıklaması geldi.

Son dönemlerde Türk Lirası yabancı para birimleri karşısında ciddi bir değer kaybı yaşadı. Özellikle dolar karşısında ciddi şekilde dolar karşısında değer kaybeden Türk Lirası için Cumurbaşkanı Erdoğan 'dan açıklama geldi.

ABD 'NİN KİMSENİN YÜZÜNE BAKACAK HALİ YOK

Erdoğan açıklamasında ABD 'nin son dönemlerdeki politikalarını sert şekilde eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

"ABD’nin sadece Suriye konusunda bize verip yerine getirmediği sözleri burada saymaya kalksam kimsenin yüzümüze bakacak hali kalmaz. İzmir’de tamamen hukuk içinde yürüyen bir davayı bahane ederek Tükiye’yi çökertme gayretine girilmesini hiçbir mantıkla izah etmek mümkün değildir. Aynı şekilde AB’nin tam üyelik müzakerelerinde sıra bize geldiğinde o çok övündükleri kriterleri nasıl fırıldak haline getirdiklerini en iyi kendileri biliyor."

DÖVİZ KURU NE OLACAK?

Son dönemlerdeki döviz hareketliliğine değinen

Döviz kurundaki istikrarsızlık ülkemize yönelik bir operasyondur. Terör örgütleri içimizdeki ihanet çeteleri aracılığı ile yapamadıkları döviz kurunu döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yapmaya çalışıyorlar.

Türkiye bu saldırının da üstesinden gelecektir. “Döviz kuru ne olacak” diye soranlar varsa onlara verecek cevabımız şudur: Bu da geçer ya hu…"

Erdoğan açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

Biz bu orduyla değil terör örgütlerini tıpkı ecdadımız gibi yedi düveli önümüze katar cehenneme kadar kovalarız. Askerlerimizin eğitim öğretim ve morali her gün daha da yükseliyor."

Kamubulteni.com | Ankara