Erdoğan'dan Kredi Erteleme Müjdesi Geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnaf ve sanatkarlara müjde vermek istiyorum diyerek önemli açıklamada bulundu.

Erdoğan'dan Kredi Erteleme Müjdesi Geldi

Esnaf ve sanatkarlara müjde: Kredi borçları ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı AK Parti il kongrelerinde yaptığı konuşmada, "AK Parti'nin hizmet ve eser siyaseti bu ülkenin her karış toprağında karşılığı olan bir hakikattir. Ülkemize cumhuriyet tarihinde yapılanların kat ve kat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken dünyaya bakışını değiştirdik. Tüm bu başarıları vesayetin, terör örgütlerinin, darbecilerin tuzaklarına rağmen elde ettik. Teorik olarak en önemli rekabeti de ana muhalefet partisi CHP ile yapmamız gerekiyordu. Karşımıza çıkan ana muhalefet kadrolarının hiç biri bizimle hizmet ve ser siyaseti rekabetine girmemiştir. Kimi zaman darbecilere göz kırparak kendilerine iktidarın bahşedilmesini istemişlerdir. Biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı muhalefet tarzı olarak benimsemişlerdir. Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP Genel Başkanı kadar karikatür bir görüntü sergilememiştir. CHP'ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır. CHP kendi hükmü şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor. Bunların hepsi de cevapsız sorulardır. CHP'nin bir kefesinde İYİ Parti diğerinde HDP var. CHP'ye düşen bu iki kefeyi dengede tutarak yarı gizli ittifakı dengelemektir. Bunlar yıllarca bizi ve pek çok siyasetçiyi tek adamlıkla suçladılar. Şu anda CHP'de olan tek adamcağız siyaseti işliyor. Partisinin başına kasetle gelen tek genel başkan bu zattır. Ülkemizin ana muhalefet partisinin bu hale düşmesinden üzüntü duyuyorum. Türkiye'de sadece ülkenin ve milletin temel meselelerinde yerli ve milli bir duruş sergileyen bir ana muhalefeti bile arar olduk." dedi.

KREDİLER ERTELENDİ

Erdoğan yaptığı açıklamada, "Esnaf ve sanatkarlara kullanıdılan Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun" dedi,.