Erdoğan'dan Faizsiz Konut ve Taşıt Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yaptı ve Berat Albayrak'ın icraatlarını kamuoyuna aktardı ve faizsiz ev araba sistemine değindi.

Erdoğan'dan Faizsiz Konut ve Taşıt Açıklaması

Erdoğan'dan faizsiz ev ve araba sistemi açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak ve faizsiz ev ve araba alma sistemi hakkında açıklama. Erdoğan yaptığı açıklamada Berat Albayrak'ın damat sıfatının işlerinin önüne geçirildiğini söyledi ve CHP'nin Albayrak'a yönelik yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. 

"Pek çok yeni kazanımda Berat Beyin imzası vardır." diyen Erdoğan, alınan sismik araştırma gemilerinde Berat Albayrak'ın adımlarının önemli olduğunu söyleyen Erdoğan, sismik gemilerin araba fiyatına geldiğini söyledi ve "Bunun adı finansı yönetmektir. Parayı yönetmektir. Bunu başardığı için kuduruyorlar. Bunu başardığı için çıldırıyorlar. Bunun adı para yönetimidir. Finans yönetimidir." dedi.

FAİZSİZ EV VE ARABA

Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında faizsiz şekilde vatandaşlara ev ve araba alma fırsatı sunan finans şirketlerinin çeşitlendirildiğini söyledi.

KANUN TEKLİFİ MECLİSE GELDİ

Söz konusu teklif ile faizsiz FKP sistemi ile ev sahibi , araba sahibi olma yolu açan şirketlerin devlet güvencesine alınacak. Sermaye zorunluluğu gelecek. On binlerce vatandaş bu sistemden ev ve araba alırken bazı vatandaşlar bu sisteme karşı. Sizce bu sistem nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.