Erdoğan'dan Ek Gösterge Açıklaması: İşte 3600'de Son Durum

3600 ek gösterge konusu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 'nde düzenlenen toplantıda gündeme geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan ek gösterge açıklaması geldi.

Erdoğan'dan Ek Gösterge Açıklaması: İşte 3600'de Son Durum

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan 3600 ek gösterge açıklaması.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı üyelerini  Beştepe 'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Söz konusu toplantıda, AB ve ekonomi konuları gündemdeydi. Toplantıya oldukça geniş bir katılım gerçekleşti ve önemli konular gündeme geldi.

TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM

Cumhurbaşkanlığı 'nda düzenlenen bu toplantıya, bazı bakanlar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı, sivil toplum kuruluşları, memur ve işçi sendika başkanları, Cumhurbaşkanlığının ekonomi kurmayları olmak üzere geniş bir katılım oldu.

KIDEM TAZMİNATI VE EK GÖSTERGE TOPLANTI GÜNDEMİNDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında düzenlenen bu toplantıda ele alınan konuların başta kıdem tazminatı ile 3600 ek gösterge olmak üzere ekonomiye dair diğer konular yer aldı.

EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI GELDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerden önce meydanlarda  dile getirilen 3600 ek gösterge konusu, toplantının önemli konu başlıklarındandı. Katılımcılar 3600 ek göstergenin belli bir kesime değil tüm memurlara verilmesi yönünde taleplerini  Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a ilettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ek gösterge ile ilgili yaptığı açıklamada 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA