Erdoğan Açıkladı: O Kredi Borçları 6 Ay Faizsiz Ertelendi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve bazı kredi borçlarının 6 ay faizsiz şekilde ertelendiğini söyledi.

Erdoğan Açıkladı: O Kredi Borçları 6 Ay Faizsiz Ertelendi

O kredi borçları faizsiz ertelendi.

Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , bazı kredilerin faizsiz şekilde ertelendiğini duyurdu. 

KOVİD 19 'DA SON DURUM

Korona ile mücadelere son durum için Erdoğan şu açıklamaları yaptı:

"Küresel bir felaket halini alan kovid-19 hastalığının üstesinden gelerek, inşallah ramazanın sonunda çifte bayram yapmayı niyaz ediyoruz.

Somut neticeleri aldığımız bir döneme girdik. Hamdolsun toplam test sayısında 1 milyona gitmemize rağmen, yeni hasta ve ölü sayımız günden güne azalıyor. İyileşen hasta sayımızın, yeni hasta sayısını geçmesi olumlu bir kırılma noktasıdır.

Türkiye , Avrupa'daki en iyi ülke durumundadır. Salgını çok rahatlıkla göğüsleyebilen sağlık sistemimiz faaliyetlerini sürdürmüştür. Sadece ülkemizdeki vatandaşlarımızla yetinmedik, dünyanın her yerindeki kardeşlerimize de sahip çıktık.

40 Bine yakın vatandaşımızı ülkemize getirdik. Vatanına kavuşan her vatandaşımızı önce yurtlarda karantinaya aldık. Şimdi de 59 ayrı ülkeden 25 bin vatandaşımızı daha ülkemize getiriyoruz.

Yurt dışında yaşayıp ağır hastalık geçiren vatandaşlarımızı da sahipsiz bırakmadık. İsveç'te salgın hastalığa maruz kalmasına rağmen tedavi edilmeyen Emrullah Gülüşken isimli vatandaşımızı ülkemize getirdik. Dün sabah İsveç'e gönderdiğimiz ambulans uçağımız vatandaşımızı ülkemize getirdi. Bu kardeşimizi sağlıklı bir şekilde inşallah evine göndereceğiz.

Türkiye'de hamdolsun hiç bir vatandaşımız hastane kapısından geri çevrilmemiş, hiç bir hastanın tedavisi ihmal edilmemiştir."

KREDİ BORÇLARI ERTELENDİ

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Çiftçilerimizin Mayıs ve Hazian aylarında vadesi gelecek Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan hazine destekli kredi geri ödemelerini de faizsiz olarak 6 ay erteliyoruz.

ARGE merkezleri ve Tekno Parklarda uygulanan evden çalışmalar 27 Mayıs 'a kadar ertelendi. "

KREDİ BORÇLARI ERTELEMESİNDE HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

14 bankaya borcu olan ve kredilerin faizsiz ertelenmesini isteyen vatandaşlar için henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA