Erdoğan Açıkladı: İhtiyaç Sahiplerine Nakit Para (Biz Bize Yeteriz , Pandemi Sosyal Destek Başvurusu ve Sonucu e Devlet)

Son dakika haberi: Biz Bize Yeteriz ve pandemi sosyal destek ile vatandaşlara para yardımı yapıldı.

Erdoğan Açıkladı: İhtiyaç Sahiplerine Nakit Para (Biz Bize Yeteriz , Pandemi Sosyal Destek Başvurusu ve Sonucu e Devlet)

Biz Bize Yeteriz ile vatandaşlara nakdi destek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan yaptığı son dakika açıklamasında nakdi ücret desteği ödemelerine değindi. Erdoğan yaptığı açıklamada Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında vatandaşlara 1000 TL destek sağlandığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı "6,5 milyon haneye 1000 TL ulaştırdık. Biz Bize Yeteriz'de 2 milyar lira yardım topladık ve bunu ihtiyaç sahibi hanelere takdim ettik." dedi.

1000 TL BAŞVURU VE BAŞVURU SONUCU

1000 TL pandemi sosyal destek başvurusu ve başvuru sonucu e devlet üzerinden sorgulanıyor. 

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Linke tıklayın ve açılan sayfada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA kısmına tıklayıp e Devlet girişi kısmından giriş yapın. Daha sonra bureada başvurunuzu yapın ya da başvuru sonucunuzu görün.

DEĞİŞİKLİK

Daha önce TV kimlik numarasının son hanesine göre günler vardı ve bu günlere göre başvuru oluyordu. Bu değişti ve vatandaşlar artık e devletten her gün başvuru yapabilr ya da sonucuna bakabilir.

BİZ BİZE YETERİZ BAŞVURU

Biz Bize Yeteriz kampanyasından toplanan para , sosyal yardım alan vatandaşlara ödendi. Siz de aşağıdaki linkten sosyal yardım başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/aspb-sosyal-ekonomik-destek-on-basvuru

SONUÇLAR GECİKTİ

Pandemi sosyal destek sonucu hala açıklanmayan çok sayıda vatandaşlar var. Sizin pandemi destek sonucunuz ne? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Süreç Devam Ediyor yazan vatandaşlar, bulundukları il ve ilçedeki SYDV'ye giderek başvurusunu sorgulayabilir.