Erdoğan Açıkladı: ABD'nin O Ürünlerini Almayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ABD açıklaması geldi. Erdoğan yaptığı açıklamada ABD menşeli bazı ürünlerin alınmamasını istedi.

Erdoğan Açıkladı: ABD'nin O Ürünlerini Almayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında ABD'nin yaptırım tehditlerine misilleme yapılacağını söyledi.

SETA tarafından düzenlenen bir programa katılan ve katıldığı bu programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye sert eleştirilerde bulunurken üreteceğiz ve daha çok çalışacağız diyerek yatırımcılara ve üreticilere mesajını yolladı. 

SETA tarafından düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"15 Temmuzda Türk Milleti canını ortaya koymuştur. Bugün de ekonomik özgürlüğümüzü kenetlenerek sağlayacağız. Buradan milletimize ve iş dünyamıza sesleniyorum. Ekonomik tetikçilere en güzel cevap, işimize dört elle sarılacağız. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz, depoları kilitlemenin Safirbet anlamı yok.

Üretimi askıya alalım diye düşünen varsa, çok ciddi yanlış yapar. Üretim üretim üretim.... Yola devam.

Dışardan dövizle aldığımız her ürünün daha iyisini burada üreteceğiz. Biz dışarıya satacağız.

ABD'nin elektronik ürünlerine, biz boykot uygulayacağız. ONLARIN İPHONE'U VARSA ÖBÜR TARAFIN SAMSUNG'U VAR. Kendi ülkemizde Venüs var, Vestel var. Biz bunları uygulayacağız. Ne yaptığımız ne yapacağımızı anlasınlar. OLMAYANI DA ÜRETECEĞİZ. Biz kendimize yeteceğiz. Dışarıya para verip yaptırdığımız her işin daha iyisini daha güzelini biz yapacağız, biz dışarıya servis edeceğiz. Bu millet bunları yapmaya muktedirdir.

Biz İHA'ları isteyince bunlar ne diyordu. Kongre izin vermiyor. Kötü komşu bizi evsahibi yaptı. Şimdi bunları biz üretiyoruz ve şimdi de ihraca başlıyoruz."

Kamubulteni.com  | Ankara