En Uygun Taşıt Kredisi Bu Bankalarda

Birçok banka, 2022 yılında kampanyaları ile dikkat çekmişti ve 2023 yılının ilk haftasında da yeni kampanya detaylarını paylaştı. Artan otomobil fiyatları, birçok kişinin mutsuz olduğu bir dönemde, indirimli taşıt kredisi imkanlarını arayan vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Yapı Kredi Bankası, taşıt kredisi kampanyasıyla dikkat çekti ve 2023 yılının ilk haftasında gündemde yerini aldı. Bu banka, taşıt kredisi için faiz oranlarında indirim kararı aldı ve güncel faiz oranlarını ve uygun geri ödeme seçe

En Uygun Taşıt Kredisi Bu Bankalarda

Yapı kredi taşıt kredisi avantajları nedir?
Yapı Kredi Bankası, güncel faiz oranları hakkında önemli açıklamalar yaptı ve 2023 Ocak ayı itibariyle yüzde 2.8 olan taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2.49'a düşürdü. Ayrıca bu banka, taşıt kredisi vade süresi ve faiz oranında değişiklik yapmadı ve tutarı verilen taşıt kredisi için faiz oranını sabitledi.

Akbank taşıt kredisi avantajları nedir?
Akbank, sıfır kilometre ve ikinci el taşıt satın (bir şeyi ücret ödeyerek almak) alımlarında avantajlı faiz oranlarıyla kredi fırsatları sunmaktadır. Örnek ödeme tablosuna göre, yüzde 1.89 faiz oranına sahip seçenekler de bu kampanya kapsamında sunulmaktadır. Bu seçenekler, 48 aya kadar vade ve uygun geri ödeme seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır.

Vakıfbank taşıt kredisi avantajları nedir?
Vakıfbank, 0 km ve ikinci el taşıt satın alımları için avantajlı kredi seçenekleri sunmaktadır. Bu seçeneklerden yararlanarak taşıt kredisi alacak vatandaşlar, 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanarak 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli olarak kredi kullanabileceklerdir. Bu seçenekler, yüzde 1.59 faiz oranları ile sunulmaktadır. Vakıfbank, aylık düşük taksit oranlarıyla taşıt kredisi fırsatlarını devam ettiriyor.