En Düşük Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren 3 Banka Belli Oldu

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşların en büyük sorunlarından birisi de şüphesiz ki faizler oluyor. Tüketici kredisinde vade sayısının 60'a çıkarılması ile birlikte yeni kredi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranlarını araştırmaya başladılar.

En Düşük Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren 3 Banka Belli Oldu

En Düşük Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren 3 Banka Belli Oldu

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşların en büyük sorunlarından birisi de şüphesiz ki faizler oluyor. Tüketici kredisinde vade sayısının 60'a çıkarılması ile birlikte yeni kredi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranlarını araştırmaya başladılar. An itibariyle tüketici kredilerinde en uygun faizli kredi Vakıfbank'tan veriliyor. Vakıfbank'ın yüzde 1.52 oranıyla 60 aya kadar vadeli tüketici kredileri bulunuyor, fakat faizler kredi çekecek vatandaşın kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor. Ziraat Bankası'ndan 20 bin TL tüketici kredisi çekmek ve bunu 60 ayda ödemek isteyen vatandaş tüm masraflar dahil toplamda 33 bin liraya ulaşan bir geri ödeme ile karşı karşıya kalabilir. Tüketici kredisi konusunda düşük faizli denilebilecek bir diğer banka ise Halk Bankası oldu.

Halkbankası tarafından başlatılan Dost İhtiyaç kredisi kampanyasında 60 aya kadar vadeli 20 bin TL kredi çekmek isteyen kişi toplamda 34 bin TL geri ödemeyle yüzde 1.69 faizle kredi çekebilir. Kredi faizleri son zamanlara göre biraz daha uygun gibi gözükse de yinede can yakacak seviyede. Peki siz kredi faizleri konusunda ne düşünüyorsunuz. Konu hakkındaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA