En Az Lise Mezunu 15 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapılacak

Katar Havayolları en az lise mezunu , türk personel alımı gerçekleştirecek. İstanbul'da hafta sonu yapılacak etkinlikte yeni personel adaylarıyla iletişime geçmeye hazırlanan Katar Havayolları, personel alımı şartlarını ve diğer detayları açıkladı.

En Az Lise Mezunu 15 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapılacak

Katar Havayolları ,3 Kasım Cumartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arasında İstanbul'da kabin görevlisi alımı için etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.Katar Havayolları tarafından yapılan personel alımı duyurusunda alımla ilgili, başvuru yapacak adayların en az 21 yaşında olması gerektiği, parmak uçlarında en düşük 212 cm uzunluğunda olması, yazılı ve konuşma olarak akıcı ingilizceye sahip olması, Doha'ya taşınmaya istekli olması, en az lise mezunu olması gerektiği vurgulandı.

Katar Havayolları Hatay'a haftada 3, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na günde 3, Atatürk Havalimanı'na haftada üç, Adana Havalimanı'na haftada 3, Ankara Esenboğa Havalimanı'na günlük sefer düzenliyor. Firma, Antalya'ya haftada iki, Bodrum'ada haftada iki sefer düzenliyor. Katar Havayolları'nın kabin görevlisi alımı etkinliği İstanbul Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek. 

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN