Emekliye tek seferde 12.000 TL nakit müjdesi! Duyan o bankaya akın edecek

Emekliye ardı ardına yapılan ek ödeme ve maaşlara yapılan iyileştirmenin ardından bankalarda ardı ardına promsyon ödemelerini yenilemeye başladı. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar, müşteri kaybetmemek aksine müşteri kazanmak için emekli maaş promosyon tutarlarında güncelleme yapıyor.

Emekliye tek seferde 12.000 TL nakit müjdesi! Duyan o bankaya akın edecek

TEB EMEKLİ PROMOSYONUNU ARTTIRDI. İŞTE DETAYLAR….

Emekliye ardı ardına yapılan ek ödeme ve maaşlara yapılan iyileştirmenin ardından bankalarda ardı ardına promsyon ödemelerini yenilemeye başladı. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar, müşteri kaybetmemek aksine müşteri kazanmak için emekli maaş promosyon tutarlarında güncelleme yapıyor. Emekliler de maaş promosyonlarından kendilerine ek gelir sağlamış oluyorlar.

para

Kamu bankaları emekli maaş promosyon tutarlarını 8 bin TL ile 12 bin TL bandına yükseltti. Son olarak da Cumhurbaşkanının promosyonlar ile ilgili olarak söylediği sözlerin ardından özel bankalar da bir bir ödemelerinde arttırma yoluna gitti.

Emeklilerde bu süreçde hangi bankanın ne kadar ödeme yaptığını araştırıyor. Buna göre de emekliler tarafından en çok araştırılan bankaların başında TEB bankası geliyor. İşte TEB emekli promosyon ücretleri… Emekliler nereye başvuru yapacak tüm detaylar haberimizde….

TEB EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR?

TEB bankasının promosyon ödemeleri de belli oldu buna göre

Maaş Bandı Nakit Promosyon

0 - 10.000 TL 5.000 TL

10.000 TL - 15.000 TL 8.000 TL

15.0000 TL - 20.000 TL 10.000 TL

20.000 TL ve üzeri 12.000 TL

Ödeme alacaklar.

SGK ve Bağkur’dan emekli olacak kişilerin e-Devlet’ten veya SGK Müdürlüklerine giderek imzaladıkları evrakta Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” şeklinde yapmaları yeterli olacak.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesi ile banka tercihlerini TEB bankası olarak seçmeleri gerekecek. Ayrıca emekli maaşını TEB e taşımak isteyenler ise banka şubesine nüfus cüzdanları ile giderek başvuru yapabilecekler.