Emekliye Müjde:  Eylül Sonuna Kadar 10 Bin TL Alabilirsiniz

Milyonlarca emekli vatandaş için müjdeli bir haber geldi. Emekli promosyon kampanyası ile alakalı duyuru paylaşan Garanti BBVA, kampanyanın eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini duyurdu. Emekli vatandaşlar, bugün itibariyle Garanti BBVA şubeleri önünde yoğun bir kuyruk oluşturmaya başladı. Garanti BBVa emekli vatandaşlara 10 bin TL promosyon için gerekli şartlar nelerdir? Kimler Garanti BBVA’dan 10.000 TL karşılıksız ve geri ödemesiz anında 10.000 TL nakit promosyon ödemesinden faydalanabilir?

Emekliye Müjde:  Eylül Sonuna Kadar 10 Bin TL Alabilirsiniz

Garanti BBVA Emekli Promosyonundan Faydalanmak İçin Ne Yapmak Gerekir?
Emekli promosyonları genel itibariyle Türkiye Bankalar Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imza altına alınan sözleşme gereğince; bir vatandaşın emekli maaşını en az 3 yıl boyunca bir bankaya taşıması karşılığında o banka tarafından kendisine geri ödemesiz bir şekilde emekli promosyonu ödemesi adı altında bir ödeme yapılmaktadır.


Emekli Maaşı Nasıl Garanti BBVA’ya Taşınır? 
Emekli bir vatandaşın, maaşını Garanti Bankası'na taşıyarak Garanti Bankası tarafından verilen emekli promosyon ödemesinden faydalanması için öncelikli olarak kendisine en yakın Garanti Bankası şubesine giderek kimlik kartını banka personeline İbraz etmek suretiyle maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebileceği gibi diğer taraftan Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayarak bu işlemi yapabilir. Ya da e-devlet uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemlerini sadece 1 dakika içinde yapabilir ya da Garanti Bankası mobil bankacılık uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemini yapabilir. 

Garanti Bankası tarafından yapılan kampanya ile beraber Garanti Bankası müşterisi olan bütün SGK emekli vatandaşları ayrım olmaksızın 7500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabilecek. Diğer taraftan maaşını Garanti Bankası'na taşıdıktan sonra 3 yıl burada kalma sözü verdikten sonra 2 kişiye referans olacak şekilde onların da garanti bankasında hesap açmasını sağlayan emekli vatandaşlara her bir müşteri için toplamda 250 TL yani totalde 2500 TL tutarında nakit ödül promosyonu verilecek.