Emekliye koşulsuz şartsız 50.000 TL ödeme çıktı! Kefille değil kimlikle başvuru yeter

Bankalar tarafından emeklilere ek ödeme imkanı verilmeye devam ediliyor. Emeklilere verilen avantajlardan biri de 50 Bin TL kredi verilmektedir.

Emekliye koşulsuz şartsız 50.000 TL ödeme çıktı! Kefille değil kimlikle başvuru yeter

Türkiye genelinde özellikle geçim sıkıntısı yaşayan kişiler arasında emekliler yer almaktadır. Özellikle emekliler maaşlarının dışında ek para kazanma yollarını da araştırmaya devam ediyor. Yapılan son açıklamalar kapsamında bankalar tarafından emeklilere ek ödeme yapılıyor. 

Bildiğiniz gibi emeklilere verilen paralardan biri de bankalar tarafından sunulan krediler olmaktadır. Bu krediler kapsamında kefil gerektirmeyen krediler daha çok dikkat çekmektedir. Bir kredi avantajı sunan banka da Aktifbank oldu. Aktifbank tarafından sunulan kredi imkanıyla kefilsiz ve şartsız olarak emekli kredi hizmetinden faydalanabilirsiniz. Düşük faiz oranıyla sunulan bu kredi kapsamında siz de kolayca gelir elde edebileceksiniz. %3.19 oranda faizle sunulan bu kredi 100 bin TL'ye kadar olmaktadır. Bu sayede emeklilerin ihtiyacı kolay bir şekilde giderilebilecek ve emekliler de hali hazırda olan borçlarını kolayca ödeyebilecekler. 

Aktifbank tarafından sunulan bu krediye başvuru yapmak için birkaç farklı yolunuz bulunmaktadır. Bu yollardan biri PTT üzerinden başvuru yapmak olurken diğeri de Aktifbank resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmak olmakta. Emekliler de istediği zaman PTT merkezlerine giderek 100 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilmektedir. 

para

Eğer 100 bin TL değil de 50 bin TL kredi başvurusu yapıp ve onaylandıktan sonra 36 ay vade yaparsanız eğer aylık ödemeniz 2698 TL olacaktır. 24 aylık ödeme planı için aylık ödemeniz 3328 TL, 12 ay taksit için ödeme planınız da 5373 TL olacaktır. Aynı zamanda kredi başvurusu yapan tüm emekliler de taksit planlarını kendi bütçelerine göre yaparak krediden faydalanabilmektedir.