Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri için Tarih Belli Oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan 2020 tarihleri arasında hesaplarda olacağını duyurdu.  

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri için Tarih Belli Oldu

SSK'lılar için 7-10 Nisan, Bağkurlu ve Emekli sandığı emeklileri için 11 Nisan'da Ramazan Bayramı ikramiyeleri yatırılacak.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde ramazan bayramı ikramiye ödemleerinin öne çekildiğini söyleyen Bakan Selçuk, "Bu kapsamda, yaklaşık 12 milyon emekli ve hak sahibinin Bayram ikramiyelerini ödüyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler kapsamında, kamu bankaları 76 yaş üstü yaşlılarımızın aylıklarını evinde ödüyor. Ayrıca emekli aylığını PTT'den alan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın da istekleri halinde, ikramiyeleri SGK ve PTT arasındaki protokol gereği evlerine teslim ediliyor.Evden çıkmamaları için hizmeti yaşlılarımızın kapısına götürüyoruz.Biz sizler için gece gündüz çalışıyoruz. Mesafelerimiz sizleri koruyabilmek için. Evde kalın, hizmeti kapınıza getirelim. 'Hayat eve sığar' diyerek hep birlikte salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.