Emeklilere 600 TL'ye Kadar Ödeme! Hangi Banka Ne Kadar Ödeyecek?

Emekli vatandaşlara promosyon ödeme işlemleri sürüyor. Daha önce promosyon ödemesi için başvuru yapmayan emekliler için 600 TL'ye kadar promosyon ödemesi sunan bankalar var, bankalar ayrıca emekli vatandaşları kendi bankalarına getirenlere de referans ücretleri veriyor. Akbank, Denizbank, Fibabanka, Garanti Bankası, İNG Bank, İş Bankası, Şekerbank promosyon ödeme tutarları ne kadar? işte detaylar...

Emeklilere 600 TL'ye Kadar Ödeme! Hangi Banka Ne Kadar Ödeyecek?

Emeklilerin 450 liraya varan promosyonu kampanyalarla daha da artabiliyor. Kimi banka tutarı 600 TL'ye kadar çıkarırken, bazı bankalar emeklilere hem de emekliyi bankaya kazandıranlara ödeme yapıyor. Kamu ve özel sektör bankalarının emekli vatandaşlar için yarışı devam ediyor. Bazı bankalar emekli vatandaşlara 3 senelik dönem için maaşlara göre 300 ile 450 lira arasında promosyon ödemesi verirken, bazı bankalar bu tutarı 600 TL'ye kadar çıkarıp artı fırsatlar veriyor. Emekli vatandaşları bankaya getiren referanslara da her emekli için 100 TL ödeyen bankalar da yer alıyor. Promosyon almamış olanlar, bankasını seçerek promosyon ödemeleri almaya başlıyor.  

HANGİ BANKA NE KADAR ÖDEME YAPIYOR?

AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.
 
DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. Bazı markalarda indirim, kredide özel faiz, otomatik ödeme talimatına 3 ay gaz faturasında indirim imkanları sunuyor.
 
FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira veriyor. ATM'lerden ücretsiz maaş çekme, özel faiz imkanı sunuyor, hesap işletim ücreti almıyor.
 
GARANTİ: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Maaşları tek tuşla kuruşu kuruşuna çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı sağlıyor.
 
ING: 450 liraya varan promosyon, emekli yakınını bankaya getirenlere de 100 lira veriyor. Hesap işletim ücreti almıyor, özel faizli kredi, ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans gibi imkanlar sunuyor.
 
İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Vadeli mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.
 
ŞEKERBANK: 450 liraya varan promosyon veriyor. 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 150 lira daha hediye ediyor.

KAYNAK: TAKVİM GAZETESİ