Emeklilere 2000 TL için Tarihler Belli Oldu

Emeklilerin 1000 lira tutarındaki bayram ikramiyesi Mayıs ayının ilk haftasında hesaplara yatırılacak. Sürekli iş görememezlik geliri olanlara da ikramiye verilecek.

Emeklilere 2000 TL için Tarihler Belli Oldu

2 BAYRAMDA 2 BİN TL...

13 milyon emekliyi doğrudan ilgilendiren 1000 TL bayram ikramiyeleri için tarih netleşti. Emeklilere ödenecek bayram ikramiyelerinin Mayıs ayının ilk haftasında hesaplarda olacağı kaydedildi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için ise tarihlerin 12-16 Temmuz olması bekleniyor. Temmuz'da emekliler hem maaşlarını zamlı alacak, hem de ikramiye ödemesi alacaklar.

EMEKLİLER 3 DÖNEMDİR AYNI OLAN İKRAMİYELERİNE ZAM BEKLİYOR, FAKAT HENÜZ BİR GELİŞME YOK

Ramazan Bayramı'nın birinci günü bu yıl 13 Mayıs'a denk geliyor. SGK tarafından aktarılan bilgilere göre, emeklilerin ikramiyelerinin bayramdan bir hafta önce hesaplara aktarılması için bakanlığın çalışmaları hızlandı. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyelerinin aynı gün ödenmesi ya da bir kaç güne yayılarak ödemelerin bayramın öncesinde hesaplarda olması beklentiler arasında. 2018'de emekilere verilmeye başlanan emekli ikramiyesi 1000 TL olarak 3 dönemdir hesaplara yatırılıyor.

Emekli ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yeni iş haberleri, emeklilerle ilgili haberler, ekonomi haberlerini takip etmek, kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için ücretsiz uygulamayı indir. TIKLA VE KATIL.