Emeklilerden tek kuruş alınmadan 17 bin 500 TL verilecek! O tarihe kadar başvurmayan yandı

Emekli vatandaşlar için promosyon dönemi açıldı. Çeşitli bankalar, emeklilere sunulan promosyon miktarlarını yeniledi. Akbank, emekli bireyleri memnun edecek yeni bir kampanyayı duyurdu.

Emeklilerden tek kuruş alınmadan 17 bin 500 TL verilecek! O tarihe kadar başvurmayan yandı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu promosyonlar için tüm bankalarla anlaşmaya vardığı bildirildi. Promosyon miktarları asgari seviyede 8 bin ile 12 bin lira arasında belirlense de, bankaların bu miktarı kendi inisiyatifleriyle yükseltme imkanı bulunuyor.

Akbank, Türkiye’nin sayılı büyük bankalarından biri olarak, emekli müşterilerine yönelik cazip bir kampanyayı hayata geçirdi. 30 Nisan tarihine kadar emekli aylıklarını Akbank’a aktaran emeklilere, 17 bin 500 TL’ye kadar varan ödüllerin sunulacağı açıklandı. Ayrıca, SGK emekli maaşlarını bankaya taşıyanlar için 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon imkanı tanındığı belirtildi. Bu özel kampanya sayesinde, emeklilerin ekonomik kazanç sağlamaları hedefleniyor.

emekliye özel kampanya

AKBANK'TAN EMEKLİYE ÖZEL KAMPANYA

Akbank’a maaş hesaplarını aktaran emekliler, Axess ya da Wings kartları üzerinden ya da doğrudan hesaplarından yapacakları her yeni otomatik ödeme talimatı karşılığında, 2 bin 500 TL’ye kadar chip-para ödülü elde etme fırsatı bulacaklar. Bu ödül, emeklilerin hem alışverişlerinde hem de fatura ödemelerinde ekstra avantajlar sağlayacak.

Akbank, emekli müşterilerine yönelik sunduğu avantajlar arasına bir yenisini daha ekledi. Emekliler, maaş günlerinden dört gün önceye kadar, hiçbir faiz uygulanmadan nakit avans çekme fırsatına sahip olacaklar. Bu sayede, acil nakit ihtiyaçları için avantajlı bir seçenek sunulmuş oluyor.