Emekliler Dikkat: 1000 TL İkramiye ve Transfer Kredisi Başvurusu Başladı

Emekliler için kampanya başladı. Denizbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında , emekliler için transfer kredisi kampanyasının başladığına , emeklilere düşük faizli kredi ve 1000 TL 'ye kadar promosyon imkanı sunulduğuna yer verildi.

Emekliler Dikkat: 1000 TL İkramiye ve Transfer Kredisi Başvurusu Başladı

Denizbank 'tan emekliler için açıklama.

Denizbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada emekli vatandaşlar için kredi transferi ve promosyon kampanyasının başladığına yer verildi. Yüz binlerce emekliyi ilgilendiren açıklamanın detayları kamu bülteni sayfasında.

"Emeklilere özel kredi fırsatları Deniz’de" başlığı ile yayımlanan kredi kampanyasının detaylarında ""Transfer Kredi" ile rahat bir nefes alın. Tüm banka borçlarınızı ve emekli maaşınızı Deniz’e transfer edin, taksitler küçülsün rahat rahat geri ödeyin. Size özel koşullar sunan ihtiyaç kredisinden yararlanmak için sizleri en yakın DenizBank şubesine bekliyoruz." denildi. 

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Emeklilere özel yayımlanan kredinin özelliklerine baktığımızda avantajlı faiz oranı , kefil detayları ve vade sayısına yer verildi. 

  • Avantajlı faiz oranları
  • 36 aya varan vadeler
  • Kefilsiz

SON BAŞVURU: 31 EKİM 2020

Denizbank tarafından yapılan açıklamada , emekliler için başlayan kampanyanın 31 Ekim 2020 tarihine kadar devam edeceği, kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin bu tarihe kadar müracaatını yapması gerektiğine yer verildi. 

GERİ ÖDEME NE KADAR?

Emekliler, çekecekleri 10 bin TL 'lik kredi için aşağıdaki tablodaki gibi geri ödeme yapacaklar.

Örnek ödeme tablosu, 10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Kredi üst limiti 100.000 TL, maksimum vade 36 aydır. Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Tabloda yer alan kredi tahsis ücretine vergi dâhil edilmemiştir. ”Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı”, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Aylık/yıllık toplam maliyet oranlarına sigorta primi hariç tüm masraf ve vergiler dâhil edilmiştir. Örnek kredi için sigorta primi hesaplamalarında ortalama 50 yaş baz alınmıştır. Hayat sigortası primi 10.000 TL için; 12 ay vadede 104.72 TL, 24 ay vadede 140.16 TL, 36 ay vadede 217.81 TL’dir. Kampanyada sunulan faiz oranı, bankamızda kredi kartı olan veya yeni kredi kartı başvurusu yapan emekli maaşını bankamıza transfer edecek müşteriler için geçerlidir. Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir. Krediye ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır. Kampanya son başvuru tarihi 31 Ekim 2020.

TRANSFER KREDİSİ NE DEMEK?

Başka bankalara borcu olan vatandaşlar, bu borçlarını tek bankaya taşımak istiyorsa transfer kredisine başvurusu yapacak. Kredi başvurusu yapacak vatandaşların borçları banka tarafından ödenir ve vatandaşın tek bankaya borcu olur. 

BAŞVURU

Kredi başvurusu internet üzerinden ve şubeler aracılığıyla yapılmaktadır. 

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi-basvurusu.aspx

İnternet üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açacak ve başvurusunu bu sayfa üzerinden yapacak. 

Öte yandan vatandaşlar , banka şubesine giderek başvurusunu yapabilir.

1000 TL PROMOSYON ŞANSI

Emekli maaşını Denizbank 'a taşıyan vatandaşlara 1000 TL 'lik promosyon imkanı sunuluyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA