Emekliler Bu Habere Şaşıracak! Bayram İkramiyesi Ağızları Açık Bırakacak

Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yapıldı. Kabine toplantısının ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklanan kararları en çok emekliler bekliyordu. Emeklilerin alacağı bayram ikramiyesi detayları belli oldu.

Emekliler Bu Habere Şaşıracak! Bayram İkramiyesi Ağızları Açık Bırakacak

Emekli bayram ikram ikramiyesi zam varmı diye soran emekliler için Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi. Emeklilik Kurban Bayramı ikramiyelerinde büyük bir artışın olacağı düşünülmektedir. Ayrıca Erdoğan ikramiyelerin ne zaman yatacağına yönelik açıklamalarda da bulundu.

Emekli İkramiyesi Ne Kadar 2023?

Bayram ikramiyesi 3000 TL mi oldu şeklinde yöneltilen sorular bulunmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merak edilen bayram ikramiyesi sorularına yanıt vererek ikramiyelerin bayramdan önce yatacağının sinyalini verdi. Ayrıca ikramiyelerde bir artış meydana geleceği de aşikar.

2023 Bayram İkramiyesi Kaç Para Oldu?

İlk emekli ikramiyesi ne kadar şeklinde soran emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinin bayramdan önce yatacağını söyleyelim. Konuyla ilgili öngörülerde bulunan mali müşavirler ikramiyesinin 3 Bin TL bandında seyredeceğini öngörmektedir. Konuyla ilgili açıklamanın Cumhurbaşkanı tarafından verilmesi bekleniyor. Birçok emekli aldığı bayram ikramiyesiyle kurbanını kesmeyi düşünüyor.