Emekli maaşını ATM'den çekenlere 6.250 TL ödeme! Ayın o tarihlerinde hesapta

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor! 6 bin 250 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Emekli maaşını ATM'den çekenlere 6.250 TL ödeme! Ayın o tarihlerinde hesapta

Maddi ihtiyaçlarınızı daha rahat karşılayabileceksiniz! Emeklilere 6 bin 250 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE 6 BİN 250 TL ÖDEME

Eemkli vatandaşların maddi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Banka müşterilerine 6 bin 250 TL nakit avans ödemesi yapılacak. Banka müşterilerine 36 ay vadeli düzenlenen 6 bin 250 TL ödemelerden faydalanmak için emekli maaşının bankadan alınması gerekiyor. Nakit avans için başvurular bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da banka şubelerine giderek kolaylıkla yapılabiliyor. 

ziraat bankası emekli nakit avans kampanyası

Bankanın emeklilere özel düzenlediği kredi kampanyalarından faydalanmak için de başvurular gerekli belgelerle birlikte banka şubelerine giderek ya da dijital kanallar aracılığıyla yapılabiliyor. Ziraat Bankası nakit avans ve kredi kampanyası ile ilgili detayları bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da şubelere giderek edinebilirsiniz. Eğer maaşlarınız yatmadan nakit ihtiyacı yaşıyorsanız bankanın nakit avans kampanyasına başvuru yapıp belirlenen limitler halinde maaş gününüzden önce nakit avans çekimi yapabilir ve maaş gününe kadar nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.