Emekli maaşı 10-11-12.000 TL olanlar dikkat! Bayram ettirecek sabah müjdesi geldi

Emekli maaşınız bu tutarların üstündeyse yaşadınız! Tüm detaylar haberimizde.

Emekli maaşı 10-11-12.000 TL olanlar dikkat! Bayram ettirecek sabah müjdesi geldi

Bankaların cazip promosyon teklifleri devam ediyor! Maaşınız bu tutarlar üstündeyse hemen başvuru yapın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARIN PROMOSYON TEKLİFLERİ

Emekli vatandaşlar yaşadıkları ekonomik zorlukların üstesinden gelebilmek için bankaların güncel promosyon tekliflerini yakından takip ediyor. Bankaların güncel promosyon tutarlarından faydalanabilmek için emekli maaşının o bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Güncel tutarlardan faydalanmak için Mart ayı sonuna kadar maaş taşıma işlemlerinizi tamamlamanız gerekiyor. Bankaların güncel promosyon tutarları şu şekilde;

mart ayı güncel promosyon tutarları

-Akbank emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 6 bin TL ile 10 bin TL aralığında promosyon ödemesi ve kredi kartlarına özel fırsatlar sunuyor.

-Garanti BBVA maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 4 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında nakit ödeme ve kredi kartı harcamalarına özel hediyeler veriyor.

-Kuveyt Türk emekli maaşını bankaya taşıyan emekli müşterilerine 4 bin 800 TL ile 8 bin TL aralığında nakit promosyon ödemesi yapıyor.

-Şekerbank ve TEB emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 3 bin TL ile 5 bin TL aralığında nakit promosyon ödemesi yapıyor.

-Türkiye Finans emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren müşterilerine 5 bin TL ile 12 bin 500 TL aralığında nakit promosyon ödemesi ve emekli müşterilerine özel cazip fırsatlar sunuyor.

-Yapı Kredi Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren müşterilerine 4 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında nakit promosyon ödemesi yapıyor.

-Denizbank ve Fibabanka emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahüdü veren müşterilerine 3 bin TL ile 7 bin 500 TL aralığında nakit promosyon ödemesi yapıyor.