Eksun gıda halka arz sonuçları belli oldu! Rekor katılım geldi

Borsada bireysele eşit dağıtım yöntemiyle halka arz olan eksun gıda halka arz sonuçları belli oldu. Eksun gıda halka arzına rekor katılım geldi..

Eksun gıda halka arz sonuçları belli oldu! Rekor katılım geldi

Eksun gıda halka arz sonuçları belli oldu 

Son dönemlerin populer yatırım araçları arasında yer alan borsada hemen hemen her hafta bir kaç şirket halka arz oluyor. Son olarak eksun gıda şirketi geçtiğimiz hafta yatırımcılardan talep topladı. Geçtiğimiz 3 gün Eksun gıda için alınan taleplerin sonucu bugün sabah saatlerinde açıklandı ve rekor katılım geldi.

9-10 lot dağıtım yapıldı

Bireysele eşit olacak şekilde yapılan arz dağıtımında talepte bulunan kişilere 9-10 lot dağıtım yapıldı. Yapılan dağıtım sonuçlarına göre eksun gıda halka arzına 1 milyon 200 bin kişini  katıldığı öğrenildi. 

eksun gıda ne zaman işleme başlayacak ?

eksun gıda sonuçlarının bugün belli olmasından sonra eksun gıdanın ne zaman işleme başlayacağı merak edilirken, eksun gıdanın 24 Mart Cuma günü işleme başlaması tahmin ediliyor. Öte yandan arz katılımı sayısının bugüne kadar ki arzlar arasında rekor olduğu aktarıldı. Borsa istanbul'da önümüzdeki haftalarda yeni arzların olması bekleniyor.