Ekranlara Değil Piyasaya İnanın İslam Memiş Altının Gerçek Fiyatını Açıkladı

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla piyasalarda Fed’in faiz artışı beklentisinin yükselmesi dolarda hareketliliğe neden olurken bu durum altını baskılıyor. Konuyla ilgili İslam Memiş ABD Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeni bir video paylaştı.

Ekranlara Değil Piyasaya İnanın İslam Memiş Altının Gerçek Fiyatını Açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Senin gördüğün piyasa yok, kanma!" başlıklı bir video paylaştı. Yaptığı paylaşımda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş, "Amerika'da enflasyon verisi açıklandı, etkisi ne oldu, bizi neler bekliyor gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım" dedi.

Yaptığı açıklamada ekranda görünen rakamların gerçeği yansıtmadığını belirten Memiş, ekrana değil piyasalara bakmak gerektiğini belirtti. Piyasalarda altın ve döviz fiyatlarının ne kadar olduğunu açıklayan Memiş’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Baskılanma Söz Konusu

‘’ABD'de enflasyon 41 yılın zirvesinde. Enflasyonla mücadele çok kolay olmayacak. Enflasyon rakamları yükselmeye devam ettikçe küresel piyasalardaki tıkanma, resesyon, bozulmalar devam edecek. Hayat toz pembe hayaller yaşanacak bir hal almayacak. Yine enflasyon rakamlarının yüksek gelmeye devam ettiğini görüyoruz. Dolar endeksi 108 seviyesinin üzerine yükselince değerli metallerde, borsalarda, kripto paralarda baskılanma söz konusu. Fed tekrar 75 puanlık faiz artımı yapacak beklentisi var.

Dünya Ekonomileri İyi Yere Gitmiyor

Amerika'da açıklanan enflasyon verisinden sonra emtiadaki düşüşler kalıcı değil, koca bir manipülasyon var, koca bir soygun var varlıklarınıza sahip çıkın, bırakın satmayı, artırarak koruyun uyarım vardı. Şu anda küresel piyasalarda büyük bir manipülasyon var. Altın ve gümüş fiyatları, kripto paralar baskılanıyor. Dünya ekonomileri hiç iyi bir yere gitmiyor. Önemli olan varlıklarınızı korumaktır. Miktar üzerinden emtia artırmanın daha önemli bir karar olduğunu düşünüyorum.

Ekranlarda Gördüklerinize İnanmayın

Size ekranlarda gram altın fiyatını 972 TL olarak gösteriyorlar. Gram altın/TL fiyatı bankalarda ve serbest piyasalarda ekranlardaki gibi değil, 992 lira. Size ekranda 10.65 gösterdikleri gümüş gramı serbest piyasalarda, bankalarda 11.15 lira seviyesinde. O yüzden gördüklerinize değil, piyasaya inanmanız lazım. Dolar/TL ekranlarda 17.42 lira. Dolar bankalarda, serbest piyasalarda 17.52-17.53. Lütfen kur tuzağına karşı uyanık olun, gördüklerinize inanmayın."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /