Ekmek Fiyatı 7,5 TL Mi Olacak Fırıncılar Odası Başkanı Son Noktayı Koydu

Son Dakika. İstanbul’da ekmek fiyatlarının 7,5 TL olacağı gündeme bomba gibi düşerken son sözü Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı koydu.

Ekmek Fiyatı 7,5 TL Mi Olacak Fırıncılar Odası Başkanı Son Noktayı Koydu

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, geçen gün yaptığı açıklamalarda İstanbul’da ekmeğe aralık ayında büyük zam geleceği ve fiyatın 7,5 TL olacağını iddia etmişti.

Kolivar, yaptığı açıklamada, “Ay başını bulmaz, ekmek İstanbul’da 7,5 TL’nin altında olmaz. Eğer bize bu elektrik ve doğalgazı vermezseler ekmeği 7,5 TL yapacağız. Ruhsatlı fırınlara elektriği ev tipi fiyatına verirseler bizim maliyetimiz düşer, fırıncı da bir nefes alır, zam yapılmaz” diyerek ekmek fiyatları ile ilgili korkutan açıklamayı yapmıştı.

Aralık Ayında Olacak Demek Gerçek Dışıdır

Sosyal medyada büyük ses getiren bu iddialar sonrası Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğe zam geleceği iddialarıyla ilgili bir basın açıklaması geldi. Toplantıda Balcı, “Bu kişilerin hiçbir yetkisi yokken fiyat talep etme yetkisi dahi olmamasına, komisyonda görevi olmamasına rağmen ekmek fiyatına ilişkin Aralık ayında 7,5 TL olacak demesi gerçek dışıdır. Aralık ayında ekmek 5 TL’nin üstünde olmayacak. Ocak ayında da kamuoyunda yer aldığı şekilde bir ekmek fiyatı ile karşı karşıya kalmayacağız” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /