Eğitimcilere 41 bin lira promosyon

Promosyon anlaşmalarında rekorlar gelmeye devam ediyor. İstanbul Üniversitesiyle halkbank arasında yapılan promosyon anlaşmasında üniversite personeline 41 bin 350 lira ödeme yapılacak...

Eğitimcilere 41 bin lira promosyon

Eğitimcilere 41 bin lira promosyon 

Kamu kurumlarından promosyon anlaşmaları gelmeye devam ediyor. Üniversiteler, bakanlıklar ve daha bir çok kamu kurumu bankalar ile promosyon anlaşmasına oturuyor. Son olarak İstanbul Üniversitesinden maaş promosyon anlaşma haberi geldi. İstanbul Üniversitesinin geçtiğimiz haftalarda başlattığı promosyon ihale sürecinde halkbank ile anlaşma sağlandı. Üniversite ile banka arasında yapılan anlaşmaya göre, personele 4 yıllık maaş ödenmesi karşılığı olarak banka tarafından peşin olarak 41 bin 350 TL ödeme yapılacak. 

Rektörlükten açıklamaya göre; Prof. Dr. Ak, “Bu süreci Halkbank’la yürümeyi gönülden istedik çünkü bir alışılmışlık var, Halkbank’a bir güven var” dedi ve büyük bir kitlenin bekleyiş içerisinde olduğunu ifade etti. Küçükdağ, “Bizim için gerçekten çok kıymetli, değerlisiniz. İstanbul Üniversitesi’nin bizler için yeri ayrıdır” şeklinde konuştu ve her şeye çok olumlu yaklaşıldığını dile getirdi.