Düşük Faizle 3 Ay Ertelemeli Temel İhtiyaç Kredisi ve Kamu Kredisi Başvurusu Başladı

Kamu çalışanlarına ve vatandaşlara 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyası başladı. Qnb tarafından verilen kredinin başvuru detayları yazımızda.

Düşük Faizle 3 Ay Ertelemeli Temel İhtiyaç Kredisi ve Kamu Kredisi Başvurusu Başladı

Qnb Finansbank'tan kamu kredisi.

Qnb Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kamu çalışanlarına özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sağlandığına yer verildi. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara sunulan kredide kamu kredisinin yanı sıra borç kapatma kredisi, tanışma kredisi de verilebileceği bildirildi.

3 AY ERTELEMELİ KREDİ

Kamu çalışanlarıan ve vatandaşlara sunulan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinde faiz oranı da diğer bankalara nazaran daha düşük. Merkez Bankası'nın politika faizini 10'lara düşürdüğü zamanlarda 1'in altına gerileyen ihtiyaç kredisi, faizlerin artmasının ardından 1.39'a kadar çıktı. Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise kredi faiz oranının 1.39 olarak belirlendiğine yer verildi. 15 bin lira çekecek vatandaş, 36 ay vade ile kullandığı kredisini 3 ay sonra ödemeye başlayacak ve her ay 557 lirea ödeyecek. 3 yılın sonunda 15 bin lira kredi çeken kişi, bankaya toplamda 20 bin 72 lira ödemiş olacak.

BAŞVURU

"Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta." ifadeleri ile kamu çalışanlarına kredi verileceği açıklanırken, " İhtiyaçlarınızı şimdi karşılayın, ödemeye 3 ay sonra başlayın." denilerek sadece kamu çalışanlarına değil vatandaşlara da 3 ay ertelemeli kredi sağlandığı bildirildi. 

Kredi başvurusu yapmak için bankanın internet sayfasını ziyaret edebilir ya da size en yakın banka şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.