Düşecek mi Yükselecek mi? Altın ve Gümüş Fiyatlarında Tahmin Yayımlandı

Son dakika haberi: Altın ile gümüş fiyatlarında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada , önümüzdeki dönemde fiyatların yönü hakkında teknik analizlere yer verildi.

Düşecek mi Yükselecek mi? Altın ve Gümüş Fiyatlarında Tahmin Yayımlandı

Atlın ve gümüş fiyatı tahminleri yayımlandı.

Altın fiyatları ilei lgili son dakika açıklaması geldi. Teknik Analiz Uzmannı Tunç Şatıroğlu yaptığı son dakika açıklamasında altın fiyatlarındaki dalgalanmaya değindi ve Amerika'da yaşanan olayların altın fiyatlarına etkisini değerlendirdi. Altında dip noktaların görüldüğünü söyleyen teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Altın dünkü dalgalanmayla yükselen kanalın dibine kadar indikten sonra yükseliş geçti. Demokratlar kazanırsa böyle olacağı zaten belliydi, alım fırsatı olacağını anlatmıştım. Faizlerin de durulmasını beklerim bir süre sonra. Altın yükselişine devam ediyor."dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatları da son dönemlerde altın ile paralel olarak düşüş trendine girdi ve gram gümüş fiyatı 6 lira 31 kuruş seviyesine kadar geriledi. 7 Ocak Perşembe gününe yükselişle başlayan gümüş fiyatı 6 kuruş arttı ve 6,37 kuruş oldu. finans uzmanı Tunç Şatıroğlu, gümüş fiyatları ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Gümüşün de destek bulduğunu ve yönünü yukarı çevirdiğini, yükseliş kanalında hareketine devam ettiğini görüyoruz. Altın önden gidiyor şimdilik." dedi.

GRAM ALTIN FİYATI

Gram altın fiyatı 452 lira seviyesinde.

Çeyrek altın 739 lira seviyesinde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Not: Haberdeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.