"Düğün Sezonu" Asgari Ücretliyi Kara Kara Düşündürüyor! Altın Fiyatlarındaki Güncel Durum

Altın fiyatları düğün sezonunda daha bir değere biniyor. Asgari ücretli vatandaşlar düğün davetlerinde eş-dost akrabalarına altın takmak istese de güncel fiyatların yüksekliği nedeniyle zor durumda kalıyor. Hali hazırda çeyrek altın geçtiğimiz seneye nazaran 100 TL artış göstermiş durumda. 19 Temmuz gün sonu itibariyle çeyrek altın bir önceki güne nazaran 3 TL daha değer kazanarak 426 TL'ye ulaştı. Yarım altın piyasalarda 851 TL'den, Tam altın 1703 TL'den işlem görüyor. 22 Ayar Bilezik gram f

"Düğün Sezonu" Asgari Ücretliyi Kara Kara Düşündürüyor! Altın Fiyatlarındaki Güncel Durum

Düğün Sezonu Asgari Ücretliyi Kara Kara Düşündürüyor! Altın Fiyatlarındaki Güncel Durum

Altın fiyatları düğün sezonunda daha bir değere biniyor. Asgari ücretli vatandaşlar düğün davetlerinde eş-dost akrabalarına altın takmak istese de güncel fiyatların yüksekliği nedeniyle zor durumda kalıyor. Hali hazırda çeyrek altın geçtiğimiz seneye nazaran 100 TL artış göstermiş durumda. 19 Temmuz gün sonu itibariyle çeyrek altın bir önceki güne nazaran 3 TL daha değer kazanarak 426 TL'ye ulaştı. Yarım altın piyasalarda 851 TL'den, Tam altın 1703 TL'den işlem görüyor. 22 Ayar Bilezik gram fiyatı ise 242 TL'ye yükseldi. 

Altın yatırımcılarının yüzü gülüyor...

Altın fiyatlarındaki yükseliş, önceki senelerde altına yatırım yapan vatandaşların yüzünü güldürüyor. En güvenilir yatırım araçlarının başında gelen altının önümüzdeki günlerde de artış göstermesi bekleniyor. Uzmanlar, dövizden ziyade altına yapılan yatırımların her zaman daha kârlı sonuçlar getirdiğini vurguluyor.

Geçtiğimi Yıl Ne Kadardı?

Çeyrek altın geçtiğimiz yılın aynı döneminde 310 TL civarında işlem görüyordu. Altın fiyatları 1 yıl içerisinde %25'e yakın değer kazandı.

Asgari Ücretli 5 Düğüne Gidip Çeyrek Altın Takarsa Aç Kalır...

Asgari ücretli bir vatandaş maaşının tamamıyla 1 ay içerisinde 4'den fazla düğün, asker uğurlama, sünnet törenine gidip burada çeyrek altın takması halinde maaşının tamamını kaybediyor. Hal böyle olunca düğünlere gram altın ve nakit para takı olarak daha sık tercih edilir hale geldi.