Döviz ve Altın Durdurulamıyor-Çeyrek Altın Tarihi Rekor Kırdı

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Dolar kuru son 8 ayın en yüksek seviyesini görürken gram ile çeyrek altın tarihinin en yüksek seviyesine kadar yükseldi.

Döviz ve Altın Durdurulamıyor-Çeyrek Altın Tarihi Rekor Kırdı

Dolar ve altın fiyatlarında rekor üstüne rekor.

Piyasalardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD 'nin Irak 'ta havaalanını bombalaması ve Kasım Süleymani' yi öldürmesinin ardından yükselişe geçen altın fiyatları , bu seyrini sürdürüyor. 

Öte yandan dolar kuru de hızlı şekilde yükselişe geçti. İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri ve döviz kuru ile altın fiyatları.

DOLAR KURUNDA SON DURUMU

Sabah saatlerinde 5.95 TL seviyesinde olan dolar kuru , Türkiye 'de piyasaların açılmasının ardından yükselişe geçti. Saat 08,30 'dan sonra yükselişe geçen dolar kuru 5,9752 TL seviyesine kadar geldi. 

İşte dolar kurundaki değişim grafiği

Dolar kuru 5.97 ile son 8 ayın en yüksek seviyesini gördü. 

EURO KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru ile paralel olarak sabah saatlerinde yükselişe geçen Euro kuru, öğle saatlerine doğru 6,66 TL seviyesinde sabitlendi. 

GRAM ALTIN

Önceki gün 291 TL seviyesinde olan gram altın , hızlı yükselişini sürdürüyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 297 TL seviyesini gördü. 

ÇEYREK ALTIN 

Çeyrek altın hızlı şekilde yükseldi ve tarihinin en yüksek seviyesine kadar yükseldi. Edinilen bilgilere göre çeyrek altın 480 TL 'ye alınıp 485 TL 'ye satılıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA