Döviz Piyasası,Enflasyonu Etkilemeye Devam Ediyor

Bugünlerde yüksek enflasyondan çok söz ediliyor. İsviçre gibi bazı ülkelerde rekor değer yalnızca %3,5'tir. Ancak bazı AB üye ülkeleri, enflasyon oranlarının 'a ulaşmasıyla şikayet etmek zorunda kaldı. Bunun nedeni enerji piyasasındaki fiyat artışlarıdır. Ancak işaretler iyileşme gösteriyor.

Döviz Piyasası,Enflasyonu Etkilemeye Devam Ediyor

Enflasyon döviz piyasasında neden değer kaybetti:
Döviz piyasasındaki (döviz piyasası) bu olumsuz hareket, ilgili para vahitinin dış ölçeğinin de kötü yönde geliştiği anlamına gelmektedir. Bu nedenle, Merkez Bankası ve ECB müdahale etmedikçe yükselen enflasyonun olumsuz bir etkisi olacaktır. Döviz kurları da ülkeler arasındaki ticaret ve ticaret dengelerinin belirlenmesinde önemli bir kriterdir. Turizm gibi paraya bağımlı sektörler özellikle etkilenecektir. Tatilciler mümkün olduğu kadar ucuza değiş tokuş yapmak istiyor.

Çevrimiçi döviz piyasası nasıl avantaj sağlar:
Çevrimiçi forex piyasaları genellikle en iyi döviz kurlarını sunar. Özellikle çevrimiçi sağlayıcı İsviçre frangı gibi para birimlerinde uzmanlaşmışsa. Küçük miktarların değiş tokuşu da bireyler için bir avantajdır. Mikro kurslar bile çoğu zaman bu duruma ayak uyduramıyor. Özellikle mevcut kur dalgalanmalarında, böyle bir maliyet avantajı uzun vadede önemli tasarruflara dönüşüyor. Yakından bakarsanız, buna sadece zor zamanlarda değmez. Sonuçta pek çok şey bir araya geliyor.

2023 Enflasyon senaryosu: Son olarak enflasyonun önümüzdeki aylardaki seyrine dair hızlı bir analiz yapalım. İşte bu yüzden enflasyonun düşmeye devam edeceğini garanti edebiliriz.

 

  •  Mayıs-haziran dönemine kadar uzanabilecek baz etkisi,
  • Enerji fiyatlarının düşüş eğilimi göstermesi