Döviz Kuru ve Çeyrek Altın Fiyatları Fırladı (Dolar, Euro, ,Gram, Tam, Cumhuriyet, 22 Ayar Bilezik Güncel Fiyatları)

Son dakika haberi: Piyasalar 6 Ağustos 2020 gününe hareketli başladı. Dolar kuru ile gram altında sabah saatlerinde sert yükselişe girdi. İşte piyasalardan alınan son dakika verileri , dolar, euro kuru, çeyrek altın, gram altın, tam altın, cumhuriyet altını güncel fiyatları.

Döviz Kuru ve Çeyrek Altın Fiyatları Fırladı (Dolar, Euro, ,Gram, Tam, Cumhuriyet, 22 Ayar Bilezik Güncel Fiyatları)

Dolar ve altında sert yükseliş.

Son günlerde piyasalarda olağanüstü hareketlilik yaşanıyor. Başta alın fiyatları olmak üzere döviz kurlarında hızlı yükselişler yaşanıyor. 

DOLAR KURU SERT YÜKSELDİ

Dün 7.02 TL seviyesinde olan dolar kuru , bugün sabah saatlerinde yükselişe geçti. Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre dolar kuru 7.10 TL sınırını aştı ve 7,1051 TL seviyesine geldi. 

İşte dolar / TL parametresinde son saatlerdeki değişim:

EURO KURU NE KADAR?

Dolar kuru ile paralel olarak Euro kurunda da yükseliş yaşandı. Piyasalardan alınan son verilere göre Euro kuru 8,44 TL seviyesinde seyrediyor. 

İşte Euro/TL parametresinde son durum:

GRAM ALTIN

Gram altında son günlerde hızlı yükseliş yaşanırken yükseliş bugün de devam etti. Sabah saatlerinde 461 TL seviyesinde olan grma latın fiyatı, altının ons fiyatında yaşanan yükselişle birlikte 467 TL 'ye kadar yükseldi. 

İşte gram altın grafiği:

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın kapalı çarşıda 754 TL seviyesine kadar yükseldi.

Cumhuriyet altını 3072 TL seviyesine yükseldi.

22 ayar bilezik gram fiyatı 427 TL seviyesine yükseldi.

Tam ziynet altın 3006 TL seviyesinde.

Yarım Ziynet Altın 1505 TL seviyesinde.

ALTIN TAHMİNLERİ

Macquarie Wealth Management analistleri, altın fiyatları ile ilgili yaptığı son dakika değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

"Altın, dolardaki zayıflık ve ABD reel faizlerinde süregelen düşüşten faydalanmaya devam ediyor. Ancak bu destekleyici faktörlere karşın, altın çapraz-varlık bazında değerli gözüküyor ve bizim 'adil değer' tahminlerimizin 150-200 dolar üzerinde işlem görüyor," dedi ve "Bu beklediğimiz bir aşırı hareketti ve ivme fiyatları daha da yukarı taşırsa, keskin düzeltme riski artar. Dikkatler, istihdam piyasasının son durumunu görmek için, Perşembe günkü ABD işsizlik maaşı başvuruları ve Cuma günkü ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrilecek"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA