Doların Trenini Kaçırmayın! İslam Memiş, O Gün Altın Fiyatları İçin Heyecan Verici Bir Fırsatı Açıkladı!

Doların inanılmaz seviyelere ulaşması ve hâlâ yükselmeye devam etmesi, vatandaşların cebini yakarken, dolar sahibi olanların yüzünü güldürüyor. Dolar konusunda her tahmini tutan İslam Memiş, geleceği öngörmüş ve yatırımcılara bozdurmayın uyarısında bulunmuştu. Şimdi de altın ile ilgili önemli bir açıklama yapan İslam Memiş, altın almak için son bir fırsatın doğacağını duyurdu.

Doların Trenini Kaçırmayın! İslam Memiş, O Gün Altın Fiyatları İçin Heyecan Verici Bir Fırsatı Açıkladı!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen vatandaşlara yönelik son dakika uyarılarını ardı ardına sıraladı. Altın yatırımcıları, fiyatların hangi yönde şekilleneceğini merak ederken, işte gerçek öngörülerle altın fiyatlarının gideceği yön hakkındaki belirlemeler...

Bayramdan Sonra Başvurular Başlıyor! Cumhurbaşkanı Onaylı Faizsiz 100.000 TL

Bayramdan sonra başvurular başlıyor! Cumhurbaşkanı onaylı faizsiz 100.000 TL detaylı-fotoğraf-fancybox-1

İslam Memiş'in dolar ve altın fiyatlarıyla ilgili en son paylaştığı videoya göre ifadeleri şu şekildedir:

  • Borsa İstanbul, 6000 seviyesine doğru ilerlemeye devam ediyor. İlk defa giriş yapacaklar için uygun bir endeks yok, diye düşünüyorum.

  • Bayramdan sonra daha düşük seviyelerde alanlar olacak. 5450'ye kadar geri çekilme olursa giriş yapmanız gerektiği öngörüm devam ediyor. İbre yukarı doğru olsa bile kesinlikle sert düzeltme hareketleri olacaktır. Bu seviyelerden borsaya giriş uygun değil.

  • Ons altın 1925 dolar seviyesinde. Geçen hafta beklentimiz gerçekleşti. Ben bunu dip olarak ifade ettim. 1910 dip dedim. Bu seviyelerden giriş yapmak lazım dedim. Doları olanlar için bir fırsat. Yukarıda 1960 direncini takip edeceğiz. 1918-1960 aralığına dikkat etmek lazım. Temmuzdan sonra 2150, 2250 ve 2350 seviyelerine kadar ataklar bekliyorduk. Parite üzerinden altın almak isteyen yatırımcıların da ons altının yükseliş trendine girebileceğini düşünmeleri gerekiyor. Buna göre hazırlık yapılmalı.

  • Gram altın Türk Lirası olarak 1600 seviyesinde, ancak serbest piyasalarda 1623'e kadar yükseliş gördük. Gram altın Türk Lirası için hedefimiz 1550 ve 1650 idi. Bu beklentiler Merkez Bankası kaynaklı olarak erken gerçekleşti. Dolar Türk Lirası'ndaki geri çekilmeleri önemsediğim için bugün bu fiyattan gram altın almalı mıyım sorusunun cevabı bende hayır. Yüzde 50 alım yapmak için fırsat kolluyoruz. Sabırla beklemeye devam ediyoruz. diyerek yatırım yapmak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulundu.

altin.webp

Altın Fiyatları Alım İçin Fırsat Sunacak

Uzmanlar, altın fiyatlarının pozitif bir eğilimde ilerlediğini vurgulamaktadır. Ancak altının ne zaman yükseleceğini henüz tahmin edememektedir. Bununla birlikte, altın fiyatlarının çok kısa bir süre içinde alım fırsatı sunacağı belirtilmektedir.

Uzun süredir piyasayı alt üst eden faiz artışlarıyla FED kararlarının altın piyasasını da etkilediği bilinmektedir. ABD piyasalarını bile zor durumda bırakan bu kararların artık sona ereceği söylenmektedir. FED'in bir sonraki toplantısında faiz artışına son vereceği iddia edilirken, bu durumun en çok altın yatırımcılarına fayda sağlayacağı bilinmektedir.